Emem&Malinspelkväll utan plugg.

Jag och Emem satt och pratade på MSN om att vi inte orkade plugga, då sa hon att hon skulle ta nästa buss hem till mig och spela lite TV-spel, och det gjorde hon! Vi skulle egentligen plugga lite, men det blev inte så, så vi får plugga imorgon, för då ska fördjupningsuppgiften vara klar.

Nu är vi båda trötta av allt spelande, godis och white cola. Men vi vill inte sova för det, nej här vanskas det film inom kort. Vi ska bara skriva färdigt och orka oss ut i hallen och välja film. Det finns ju en del att välja emellan, men jag tror att jag låter Emem välja, det blir lättast så, jag har ju sett nästan alla.

Nu är det bara ett par dagar kvar till balen och jag nästan ber till Gud om att sommaren ska kicka in tills dess. Snälla? Godnatt! Nästan.

Hörselskadad.

Inatt när jag skulle sova började det smälla till i örat och jag hade ont hela natten. Efter ett par timmar lyckades jag somna och när jag vaknade på morgonen så hade jag fortfarande ont. Jag gick upp och märkte att jag visst knappt hörde något med mitt vänstra öra. Nu mår det lite bättre iallafall och jag hoppas att det ska må helt bra tills på tisdag, för då är det nämligen baaal! :D WIIIE

Imorgon får jag pengar och då ska jag och Emem dra och sola. Det ska bli gött nu när solen har slutat skina över Karlstad. Hejdå.

     
       

Modevisning och tacos.

Hihi, idag stod lilla Johan listad i Aftonbladet. Han fick nämligen 1,7 på högskoleprovet och det tycker jag är väldigt bra. ;D Min smartiiii.

I går var jag och Emem och kikade på Lofta som var med i en modevisning på Blue Moon Bar. Den var bra och Lofta var framförallt bra. Hon hade sååå snygga kläder på sig och jag vill ha dom! :O

Vi åt av tacobuffén också, men den var inte så god. Det var massa majs och grejer i köttfärsen och jag gillar inte majsbajs. Men när jag åkte hem till Johan på kvällen så bjöd han på jättegod tacos. :)

I torsdags tog jag och Emem en heldag på stan och shoppade i timmar. Det var roligt, tyckte jag som inhandlade mig ett par nya skor. Jag ska ha dom på balen. Jo, jag hade ju redan köpt balskor, men dom här var mycket finare. (A) Jag fick också med mig två vita klänningar och en vit, jättesöt tröja hem. Jag är helnöjd! :)

Nu är det bara en vecka och tre dagar kvar till balen, och bara två veckor och fem dagar kvar till studenten. Hur kan tiden ha gått så fort utan att jag hann med?


image26
Bara för att Ememen gillar den.

Bajsstudent! :(

Först får jag beskedet att David (farbror) inte kan ta permis från lumpen när jag ska ta studenten, så han kan inte komma. Sen säger Helena (moster i Norge) att hon ska på bröllop och hinner därför inte att komma, och nu säger även Mia (faster i Norge) att hon börjar på ett nytt jobb och kan därför inte komma.

Det kommer väl sluta med att jag får ha min studentmiddag på mitt rum med datorn och TV:n. Regna kommer det säkert göra också, för det gör det bara på dagar då man verkligen inte vill att det ska regna. Bajskorv.

Hoppas iallafall att inte folk dissar Lisebergsresan. Jag vill verkligen dit, oavsett om vi blir 23 eller om vi blir 5 som åker.

Lite Norgebilder och en hallonlimedrink. :)


    
   

Wag the dog.

Outlook har slutat fungera, trots att jag försökte att reparera. Jag får kolla mailen då jag kommer hem istället.
Nu har jag ätit en kanelbulle och druckit en liten apelsinjuice. Så nu mår min mage bra. Fast det gjorde den redan innan. Imorse åt jag nämligen kött och potatisgratäng till frukost. Det var mycket gott och uppskattat. Äter gör jag ofta, och mycket.


image15

Ett foto på Emem från studiofotandet i vintras.

Siselisådärdå.

Jag gillar Oslo. Det är fint där och man kan ta en massa söta bilder från bilen på stan. Det finns frozen yoghurt och Hard Rock Café. Det finns en massa glada människor som ler åt en när man går förbi och en massa tunnelbanor. De har Karl Johan och pratar roligt. Japp, Oslo är min stad.

När jag och Johan klev in i Mias bil utanför bussterminalen i Oslo i onsdags, så styrde vi GPS:en mot Manpower. Vi kom till en mycket trafikerad gata, varifrån vi kunde se det fina slottet. Vi stannade för att en norrman skulle kunna gå över gatan. Vad gör han? Jo, han vinkar glatt åt oss, börjar le stort och gör lite vänliga gester med kroppen. Herregud, skulle man släppa förbi en Karlstadbo över ett övergångsställe så ska man vara glad om han ens höjer handen lite grann åt en. Norrmän låter inte bara glada, de är glada, på riktigt!





   
Två lite äldre bilder.

Norge imorgon.

Japp, igår köpte jag och Johan oss en varsin bussbiljett till självaste Norge. Vi ska prata med Manpower och fixa allt med sommarjobbet. :)

Nu är det snart studenten och det känns i luften. Det börjar lukta sommar, weiyay! Då blir det Arvikafestivalen '07! :D


image5 image6

image7 image8

image9 image10

image11 image12

ARVIKAFESTIVALEN!

Hej, lånedator.

Ja, i torsdags sa min dator "Nej, nu vill inte jag längre" och nätverkskortet slutade fungera. Ylva i supporten har sparat över alla mina saker på en extern hårddisk, och har jag tur så är min hårddisk dum så jag kan få en ny såhär inför studenten. Men sålänge som den fixas, så har jag en jätteful lånedator med sega knappar.

Idag har jag köpt min balbiljett för hela 550 kronor. Det var tur att min auktion gick för 2275 kronor så jag hade råd. Annars vet jag inte vad jag hade gjort, med tanke på att idag var sista dagen att betala. Men nu ordnade det ju sig. :)

Imorgon har jag dum redovisning, så nu måste jag äckelplugga.

Snart pengarpengarpengar.

Min auktion på gitarren och förstärkaren går ut imorgon och den är uppe i 1525 kronor. Väl behövda pengar! Det blir nog att köpa mig skorna som jag har spanat på i någon månad.
Idag var jag hemma från skolan. Jag kände att jag verkligen inte orkade mig upp, och jag har faktiskt varit duktig och varit massor i skolan, så jag förtjänade det, faktiskt. (A)


image4


KÖP DEN!
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=42830382

UKM länsfestival Arvika.

Jag har aldrig gillat Arvika, utan mer tänkt att det är en liten håla som inte har något mer än en bra festival en gång om året och sen är det inget mer. I helgen var jag på UKMs länsfestival som iår hölls i Arvika. Jag fick tid till att strosa omkring med min kamera och jag kom på att Arvika är minsann inte så hemskt som jag trodde.
Det är jättefint och det finns en pizzeria som har det kebabköttet som jag verkligen gillar! Vad glad jag blir.


Imorgon kanske jag ska till Norge och skriva in mig hos Manpower. Det beror på vad Mias doktor säger. I annat fall så blir det nog nästa vecka som det blir Norge. För i slutet av sommaren och någon månad framåt ska ju jag och Johan jobba i Norge. Jag lite längre än honom, då han är ett år yngre och har skola i slutet av augusti. Men för att få jobb så behöver vi gå till Manpower och säga att vi vill ha jobb, samt fixa Johan ett norskt personnummer, och sånt kan verkligen krångla och ta tid, därför behöver vi fixa det i tid.
Själv har jag redan ett norskt personnummer, men jag har ingen aning om vad det är. Förhoppningsvis finns jag kvar i någon databas där borta så jag slipper krångla.

Nytt avsnitt av Desperate Housewives och nytt avsnitt av Heroes. Vi hörs sen, helt enkelt.






image1


image2


image3