Kläder, ge mig mer kläder!

Igår trillade det ner en rabattkupong från Haléns, 25% på alla höstplagg. Så, vad gjorde jag? Jo, jag satte mig vid datorn och beställde för ungefär 750 kronor, 4 plagg. Sen fick jag ju 25% rabatt på det också, så det blev ungefär 600 kronor med frakten. :) Wie, nya kläder gillar jag massor.

På fredag, alltså om två dagar, ska jag med familjen Sundin till Skåne. Ojoj, där har jag bara varit en gång, och då var det svårt att förså vad folk pratade om. På lördagen ska jag, Johan och Oskar åka över till landet Danmark. Jag som har svårt för skånska, hur ska jag då förstå danska? Nej, det blir nog bäst att inte prata med dom över huvud taget. Ska jag handla något så får vi ta det på engelska, annars lär dom väl inte få rätt betalt och då skäms jag bara. "Jo, ni förstår, jag är blond egentligen", ungefär. Jaja, jag har ju experterna med mig, så det ska nog gå bra ändå. :)

Nu har jag målat ännu en tavla. Det är en tema-tavla, Halloween! Jag tycker att det börjar kännas som höst riktigt ordentligt nu, och på hösten är det ju Halloween, så då gjorde jag en sån tavla. Jag kommer väl lägga upp den här vid ett lite senare tillfälle. Jag orkar inte ta kort på den just nu, då jag sitter nedbäddad i sängen.

I eftermiddag ska jag och Johan till UNO, är det tänkt. Han har nämligen fått i uppdrag att plåta en hårvisning och det är väl typ uttagning idag eller nåt, så då ska vi dit. Jag har planerat att plåta lite själv också. Fast om mina bilder blir snyggare än Johans, så ska jag visa dom i smyg, så att han inte känner sig dum, haha. Men han får säkert bättre bilder än mig ändå. :P

Jag vill beställa ett fisheyeobjektiv! Men alla är så jävla dyra. Malinene ledsen i ögat. :( Ge mig?

Varje dag är en fredag.

Hela sista året av gymnasiet var jag alltid ledig på fredagar, men hade aldrig något att göra under dagarna eftersom att alla andra jag kände i princip hade något annat för sig. Jobb, skola osv. Nu när jag sitter här hemma varje dag och är arbetslös, så känns det som att varje dag är en sån dag, en fredag i trean och det finns ingenting att göra. Nej, nu vill jag faktiskt ha ett jobb! Just för att ha något bättre för mig.

Imorgon är det iallafall fredag på riktigt, och då ska jag se till att det hittas på något. Jag och Johan kanske ska på bio. Jag har iallafall bokat biljetter i smyg, just in case. Jag måste ju ha bra platser, annars vägrar jag gå. Så jag har bokat ett sånt där dubbelsäte längst bak. Vi får se om Johan vill imorgon, annars är det bara att hitta på något annat.

Igår beställde jag även Sex and the City-boxen! Jag hoppas att den kommer redan imorgon, då har jag maaaassor med avsnitt att gå igenom, nu när jag har sett klart Grey's Anatomy. Jag måste ju ha någonting att göra, eller hur? :P

Jag slänger med två bilder också. En på mig själv i min nya, gröna sidenklänning, och en på en underbar bok som alla kvinnor där ute borde läsa. :)


 


The Tough Alliance.

The Tough Alliance på lördag någon? Jag är på iallafall! 80 spänn.

Att svinga sig i djungeln.

Ja, Emem fyllde år i tisdags, vilket resulterade i ett kalas hemma hos henne i lördags. Det var massa kul! Det bjöds på kakor och bullar, cola och marängtårta. Vi hade till och med en fiskdamm. Jag fick en mumsig godispåse att smaska i mig. :)

Efter det har det minsann inte hänt så mycket. Jag har mest... Varit. Sett på Grey's Anatomy, kollat på film, myst med Johan. Tja, inte så värst mycket utöver det vanliga, alltså.

Idag har vi varit ute och fotat lite, så nu tänkte jag slänga upp lite bilder. Varsågoda som följer:


         

Jag bjuder även på den här ytterst läckra bilden av myself in action ;)

image105

11 september - Dagen som förändrade världen.

Ja, dagen då Emem föddes alltså - IDAG! :D

Jag vill gratta dig så hjärtligt här på norska, för det har du nog aldrig blivit förut. Så:

Hurra for deg som fyller ditt år!
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,
og se nå vil vi marsjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse så for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting,
og si meg så, hva vil du mere?
Gratulere!

image101

Kratta lövhög.

Nu är min tavla klar. Eller ja, den jag pratade om sist alltså, nu har jag börjat på tre nya. Ja, du läste rätt, jag håller på med tre tavlor på en och samma gång. De hör nämligen ihop och ska ha samma färger, så jag grejar med alla samtidigt och idag har jag suttit med dem hela dagen. De kanske är färdiga till nästa helg, om jag har tur. Det blir så mycket pill och sånt kul. :)

Henrik ringde förut, han berättade att min sista lön från Norge för 11 dagars arbete var 9300 nok. Det blir nästan 11.000 sek, det! :) Wiiie! (Ni förstår, jag får in min norska lön på Henriks konto eftersom att jag inte har något eget och inte ville skaffa heller när jag ändå bara skulle vara där över sommaren.)

Imorgon vill jag shoppa. Jag har blivit helt shoppinggalen. I lördags köpte jag två väskor på en gång. Det gick på flera hundra kronor. :( Sen köpte jag ju dukarna och färgerna till mina tavlor, också flera massa hundra. Jag fick sån ångest att jag inte ville kolla fler affärer utan åkte hem med detsamma! Men nu känns det bra igen och jag är redo för ännu en runda på stan. Fast det är inte lika kul att shoppa ensam. Hoppas att jag springer på Emem på hennes lunch, så kan hon haka på! (JAAAAAAA!!!) Hon är ju i princip den enda vännen jag har just nu. Det känns lite konstigt, faktiskt. Men men, hellre en mycket nära vän än 20 halvdana vänner. JAPP!

Jag tänkte ta och bjuda på lite bilder från höger till vänster. Kolla vettja!


         

1. Jag i min jättehärligt snygga och röda skinnjacka.
2. Min färdiga och färgglada tavla.
3. Jag i mitt nyklippta, korta och röda hår.
4. Johan spelar Wii.
5. Jättegammal bild på Emem som jag verkligen älskar! (Haha, var fick jag idén om att göra den helt färgad sådär ifrån egentligen? Konstig man var när man var liten.)

Äldre, yngre? Hmm.

Ja, igår fick jag ett sånt där infall då man känner att man bara måste förnya sig. Såna får jag rätt ofta. Jag tog iallafall saxen och klippte håret ganska kort. Iallafall när man ser framifrån, där bak har jag fortfarande kvar lite av mitt längsta hår. Det känns väldigt ovant, men härligt med lite nytt. Frågan är om man ser äldre, yngre eller lika gammal ut. Såna förändringar kan ju lätt ändra folks uppfattningar av hur gammal man verkar vara. Jag slängde i lite röd färg i håret också, så nu är håret massa rött, men inte lika ljust som det var sist, utan lite mitt emellan av vad jag hade nyss och när jag hade det ljusröda. Det blev bra och jag är nöjd. Men jag är fortfarande inne på att jag kanske färgar det svart lite senare. Men inte än, jag ska se hur jag trivs ännu en gång först, svart är ju ett sånt stort steg och ack så svårt att bli av med om jag inte skulle trivas i det. Men som sagt, det blir ett senare beslut isåfall.

Ikväll ska jag hur som helst hem till Johan, verkar det som. Vad vi ska göra har jag ingen aning om. Kolla på film, kanske? Linas kvällsbok? Den har jag inte sett än iallafall. Imorgon vill jag festa lite. Men jag vill inte ut på krogen. Det finns ändå inga bra uteställen i Karlstad. Och Arena är verkligen äckligt, jag hatar det. Jag fick en så grym ångest efter att jag varit där sist och jag vill verkligen aldrig mer tillbaks dit. Usch och fy och blä och snusk. Faktiskt.

Lalala.. Man kanske skulle gå på stan och shoppa?

En mage som är som lera.

Ja, imorse var magen som lera. Eller kanske lerklumpar i bubblig Fanta, vad vet jag? Det kändes inte bra iallafall. Jag har väl aldrig blivit utfrågad sådär heller. Men som tur var så var Marielle och Dan väldigt, väldigt trevliga och jag skulle bli så överlycklig om jag fick jobba med någon av dem. Hoppashoppas. Tyvärr var det ju inte bara jag som blev kallad till intervju, utan ungefär 20 stycken, dock av flera hundra personer, så visst har man något attraktivt. :) Men nu är det då bara att gå och vänta... Och vänta.

Ikväll ska jag sova ensam. Så jag har proppat sängen full med kameran, akrylfärger, sminklådan, två väskor och kläder. Så det känns inte lika ensamt längre. Visst var det fyndigt?
Jag har köpt en vit tavla som jag ska måla på. Eller, jag har väl redan börjat. Det blir en flicka med röttbruntlila hår som står i regnkappa med paraply, ovanför henne är det små moln formade lite som lamm som regnar ut hjärtan. Det tycker jag är lite gulligt. Hihhihiihih. Ibland får man vara lite barnslig av sig. :)

Jag vill få igång ljudet på min dator så jag kan kolla på massa greys anatomy och lyssna på massa underbar hardcore och annan skrikig musik. Nu var det jävlar i min själ längesen. Uh, amejen!

Om min vän Emem läser det här, vilket jag vet att hon alltid gör, med tanke på att det bara är hon som kommenterar varje inlägg, så vill jag bara fråga om vi ska hitta på nåt roligt på fredag eller lördag? Kanske dricka lite gott och äta lite gott och dansa lite gott? :) Nå?

Varje morgon inleds med kiss.

Jo, men visst är det ju så att varje morgon när man vaknar så ska man kissa, för det är ju så som det är. Man kanske inte alltid är så kissnödig, men man kissar ändå. För mig är det nog inte som för alla andra. Jag försöker sova så länge jag kan. Men kroppen säger "Nej, nu får inte Malin sova längre, vi gör henne så kissnödig att hon MÅSTE vakna". Och så vaknar jag, vrider och vänder på mig, men kissnödigheten går inte att ignorera. Jävla blåsa! Så idag var jag tvungen att gå upp redan nu, klockan halv elva, fast jag har tagit semester på obestämd tid. Fy fan! :P

Nu ska jag snart in till stan och växla in mina norska slantar till svenska. Sen ska jag möta pappa och så ska vi gå och sätta in 600 riksdaler på en killes konto, så får jag en wii-remote och nunchuck skickad till mig, som blir bara min och som jag ska köpa ett rött silikonöverdrag till. Hiiihhihihih. Jag ska nog shoppa också, ensam. Ingen annan har tid för mig. Alla bara jobbar eller går i skolan. Usch på er som lämnar mig helt ensam! :( Men jag dör nog inte iallafall. :)
Tjipp!

Hemflyttad från Oslo.

I fredags jobbade jag min sista dag på Forlagsentralen. Det var en del blandade känslor. Samtidigt som jag var överlycklig över att få åka till Sverige igen och "bara vara", så kom jag på att jag faktiskt börjat gilla alla mina kära svenska arbetskamrater. (För nästan alla där var faktiskt svenska)
Nu har det gått ett par dagar och det är riktigt härligt att slippa tänka på att packa ihop ens grejer och att man ska behöva göra den där tretimmarsresan igen. :) Så... Vad ska man nu göra? Well, jag ska på intervju för ett jobb på Carling's på tisdag. Vi får se hur det går, jag har lite svårt för att vara öppen och översocial under press. Men jag ska göra mitt bästa. Annars får jag ta Emem med mig och flytta till Oslo igen ögonaböj!

Idag har jag varit på IKEA också. Det var fint och det kändes inte som att man var i Karlstad längre. Helvärt. Jag köpte saker för 202 kronor. En förvaringssak som man hänger i garderoben och förvarar kläder i, två röda glas och en svart godisskål. Massor med fint, tycker jag. Jag såg även en grymt snygg bokhylla för några hundringar som jag ska spana in lite mer. Den ska jag nog se till så den blir min. Fast hur ska jag få plats för den? Det blir ett senare problem. :P

Nu slänger jag upp lite bilder från senaste månaden fram till nu. :)