Nya saker.

Nu är faktiskt första gången som jag har känt att jag faktiskt kan köpa mig en massa saker, och massa nya saker har det då blivit. Flera tusen har jag gjort av med på en vecka och nu har jag bara 3200 kronor kvar. Lönen kommer på fredag, det är alltså mindre än en vecka kvar. Men vad ska jag köpa nu då? Jag har ju redan gjort stan och köpt allt som jag ville ha. Hmm. Ett par svarta stövlar vill jag ju iofs ha. Så det kan jag ju köpa! :D Haha.

Emem kanske ska flytta till USA. Isåfall vill jag komma och hälsa på henne, för jag gillar henne massor. Vi har till och med en back up-plan. Om hon inte drar till USA, så skaffar hon och jag oss en lägenhet i Oslo istället. Kanske på Grünnerlökka, fast med ett norskt ö. Det är bra där, tycker jag. Skiftande miljö, krogar och affärer på varje gata, grymt nära till city. Japp, det blir bra då också, faktiskt. Men vi får se hur det blir. I vilket fall som helst så har jag börjat spara mina mynt nu i en spargris. Man vet ju aldrig när dagen kommer då man blir fattig. Då kan man skatta sig lycklig att man köpte den där grisen. Mmm, tänk på det!

Helgen børjar krypa sig på.

Eller næ, egentligen inte. Det ær ju faktiskt bara måndag och jag jobbar kvæll den hær veckan. 15-23. Det ær lite tråkigt. Jag har kørt kran HELA dagen. Det har funnits saker att gøra hela tiden och det værsta ær att vi kommer få in 600 pallar med skolbøcker som ska vara ute tills næsta søndag. Det ska vi hålla på med samtidigt som det vi gør nu. Jag kommer slita ihjæl mig. Det ær så kritiskt att vi till och med ska få in massa extramænniskor. Usch.
Men på fredag kvæll efter jobbet drar jag till Sweden. Jag ær framme klockan två på morgonen. Och så måste jag gå en timme tidigare från jobbet, så jag førlorar massa pengar. Men det ær det vært. Kanske får man træffa sin kæra Emem som man inte har sett på flera veckor. Det ska bli så mysigt. Hon ær rejælt saknad, æven fast hon kanske inte tror det. :P Nu ska jag kila ut till de andra hær på jobbet så att jag kan se om jag får sællskap till tunnelbanan. :)