Home for the weekend.

Åh, vad det var härligt att kliva ur bilen i Karlstad och få känna sig hemma. Det är nog det bästa med att bo i en stad där man knappt känner en människa och gatorna är fulla av liv och nya saker, att man kan få komma hem och för en gångs skull faktiskt känna sig hemma. Och visst känns det bra att något äntligen händer i mitt liv och att jag faktiskt tjänar en massa pengar nu. 126 i timmen får jag och det är inte fy skam för en första lön, tycker jag. Men kommande veckan kommer till att bli jobbig. Jag jobbar nämligen skift och nu är det dags att jobba kvällsskiftet. Det gillar inte jag. Helena som jag bor hos bor centralt och det är en liten bit att gå från tunnelbanan. Det betyder att jag ska vandra längs Oslos gator tolv på kvällen efter jobbet, helt ensam. Usch, sånt gillar verkligen inte jag. Men men, jag får ju extra betalt för att jobba skift, så jag antar att även det är värt.

I fredags vad jag ute med Henrik och Kim. Då fick jag syn på Emem i all dimma och vimmel. Det är mycket suddigt alltihop, men jag har på känn att jag tyckte att det var väldigt roligt att träffa henne. Hon borde också komma till Norge och jobba. Genom den där svenska föreningen i Oslo, så kan hon bo med en massa snälla människor och tjäna en massa pengar. :) Det tycker jag låter som en bra idé!

Sen så saknar jag Johan massor också. Han har varit borta i Italien alltför länge nu, faktiskt. Och inte hjälper det att han kommer hem heller, för då kommer inte jag vara hemma. Förjävligt egentligen. Man kan ju alltid hoppas att han också får jobb i Norge, så kan han komma och bo hos mig och Helena en månad. Men det vet vi inte förrän till helgen då jag får prata med Marina igen. Och inte vet jag isåfall hur Helena skulle tycka om att Johan skulle bo hos henne. Den är väldigt liten, den där lägenheten. Men iofs så jobbar vi skift och det gör inte hon, så då ses man ju faktiskt bara varannan vecka. Det är ju ganska bra. Nej, nu ska jag sluta tjata och börja packa. Idag åker vi tillbaka. Usch, jag vill inte jobba och köra kran, det är läskigt. Jag har ju höjdskräck. :O

Arvikafestivalen.

Ja, då var årets Arvikafestival sluuuut. Det har varit mycket skoj och mycket lerigt. Helt värt! Bilder finns på castlebabe.bilddagboken.se för den som är intresserad.

Ja, igår fick jag ett samtal av Marina, hon sa att jag fick börja jobba vilken dag jag ville. Så imorse satte jag mig på bussen till Oslo. Just nu sitter jag inne i Kims, Henriks, Mias och Maddes lägenhet. Den är liten. Men här ska jag inte bo. Helena har nämligen en liten plats på en resesäng reserverad åt mig i ett hörn i hennes lägenhet. Och det kommer nog bli bra, tror jag.

Jag är hur nervös som helst inför imorgon. Tänk om jag sätter mig på fel buss och hamnar någonstans och inte hittar hem igen. Buhu. :( Äh, nu ska jag vara positiv, PEEEENGAR! :D (Jag gillar pengar)

Blött. Om jag har otur.

Nu var det mer än en vecka sen jag skrev här, så vi ska se om jag får med det mesta som har hänt. Vi kan väl börja med att jag har haft filmkväll med Emem och Patrik. (Och jag har fortfarande inte hittat din snusdosa, emem :S) Vi började med att titta på två tjejfilmer. En tant-tjejfilm och en fjortis-tjejfilm, Heartbreak Hotell och Aquamarine. Sen avslutade vi kvällen med att titta på en gammal klassiker från det fina året 1988, Bill & Ted's excellent adventure! Wiie! Massa godis, chips och dricka hade vi ju också, såklart, som alltid.


Sen har jag varit på en liten fest också, hos Davids flickvän, Tea. Det var jag, Johan, David, Tea och Kim. Det var faktiskt en trevlig och mysig kväll. Dock skulle vi för tredje gången pierca Davids läpp och vi tänkte att den här gången kommer det att gå så bra eftersom att jag har en så mycket bättre kanyl. Visst, allt gick mycket smidigt. Men vi fick inte i kulan i ringen, så nästa dag när David försökte själv, åkte ringen ut och han fick inte in den igen. Jag tror helt enkelt att han inte ska ha piercing i läppen, eller över huvud taget.


Sen så är det faktiskt så att imorgon så ska jag åka till Arvika på festival! Väskorna är packade, bilarna är klara och vi har räknat på att vi blir minst 25 stycken i campet, varav det verkar som att tio stycken ska sova i vårt 22-manna militärtält. Det kommer bli så jävla kul! Så jag hoppas förstås att det inte blir alltför mycket regn. Förra året var ett guldår, det kom regn i max en timme under ena morgonen och det enda det gjorde var att få bort allt damm och sot och skit. Som det ser ut nu så verkar det bli rätt okej med vädret, men man vet ju aldrig. Nu är jag iallafall riktigt laddad!


Frisbeegolf.

Idag har jag varit med familjen ut till Skutberget och kastat lite frisbee. Banan är ju helt ändrad nu, så den är mycket svårare, så det var inte alls lika kul som det brukar vara. :/
Men.. Den där hoppkudden som var där förra året är tillbaka, så vi passade på att hoppa lite grann och jag passade på att fota det lite snabbt. Det var roligt iallafall.
Och jag trivs hur bra som helst i mitt nya hår! :D