Rött.

image71

Hår och hår, och så lite hår också.

Nu är passet fixat, det ska hämtas ut när det är klart om 5-7 arbetsdagar, vilket betyder att jag borde få det innan Arvikafestivalen, wiie! :D
Men över till något annat. Här sitter jag med gult och kortare hår än för några dagar sedan. Det hela började med att jag var rastlös och trött på mig själv. Jag tog helt enkelt fram saxen och försökte memorera hur min frisör Mia på "Hair e jag" brukar klippa mig. Bra blev det och jag är nöjd, men jag var inte helt nöjd, jag ville förändra färgen också. Så jag blekte håret i måndags och ännu en gång idag. Så nu är det gult... MEN jag har även en flaska med "pure red" som jag ska slänga i håret imorgon, vi får helt enkelt se hur resultatat blir. Jag funderar även på att slänga i lite svart i undre delen av håret, men det märks.

Och nu är det minsann mindre än två veckor kvar tills vi drar till Arvika på festival och faster Mia har lovat mig att få låna hennes militärtält, guuu va sköj! :D Hoppas bara att vi lyckas montera upp det. Jag får antagligen tvinga Henrik att åka med upp på tisdagen och hjälpa mig, han som kommer vara nyss hemkommen från Power Tönt Meet. Men jag tror att Arvika kommer bli grymt roligt och förhoppningsvis något som blir värt att minnas, som förra året. :)

Passpanik.

Nu ligger jag här och har det tråkigt med datorn i knät. Johan ligger och kollar på Matrix, men jag har ingen lust med film, så jag har fixat med bilder istället. Hostan är påväg bort och det var nog det bästa som kunde hända nu! :D Men såklart så dyker det upp ett nytt problem. Miss pass har gått ut och jag har ingen legitimation längre. Jag måste få ihop 400 kronor till ett nytt. Och nej, jag vill inte ha en vanlig legitimation, passet gäller överallt och med det kan jag gå på krogen och legitimera mig i Norge. Så jag måste helt enkelt ha ett pass, annars kan jag inte ens få det där lagerjobbet som jag ska börja på i slutet av juli.
Men som alltid så kommer det givetvis att fixa sig! :)






Tragiskt.

Imorse ringde mamma och väckte mig och sa att jag skulle till vårdcentralen och kolla upp om min sjukdom kunde botas med läkemedel. Men neeeejdå, den gubben gick inte. Jag måste vänta på att det ska gå över av sig självt. Idag har jag varit sjuk i tre veckor. Det har gått så långt att musklerna i lungorna är helt cp. MEN, ikväll har det börjat kännas lite bättre. Jag hostar iallafall inte lika mycket, så nog blir det festande på midsommar, minsann! Jag har mina vita vinflaskor på kylning. ;)

Just nu har jag det nog tråkigast i världen. Eller iallafall i Sverige. Jag bara sitter här och har ingenting att göra, ingen film att titta på, inget bra på teven. Jag har en massa Grey's Anatomy att titta på, men ljudet på datorn har lagt av och varken jag eller någon annan som har tittat på den hittar problemet. Så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag får väl titta på Grey's utan ljud, fast med text och hoppas att den ligger rätt. Fan vad tragiskt. Hejdå.



image62
Johan är söt, tycker jag.


Som en kniv, ungefär.

Idag har jag hostat, hostat, träffat Marina och Vanja, hostat, fått mitt stativ, kollat på Grey's Anatomy, hostat och sen hostat lite till. Det sticker till i hela lungorna när jag hostar eller råkar ta ett lite för djupt andetag. Jag börjar hosta så fort jag kliver upp ur sängen och måste hälla i mig vatten och lägga mig ner igen. Nu börjar jag faktiskt bli lite rädd. På tisdag har jag varit sjuk i tre veckor, nu vill jag bli frisk igen!

Jaja, idag fick jag iallafall mitt efterlängtade stativ (eller staffliiii som emem brukar säga). Jag älskar det och tänker använda det jämt! Eller, det kommer jag nog inte göra, men ibland iallafall. :)

Nu slänger jag upp en bild som visar absolut tvärt emot det jag känner i mina lungor idag. Men det ska nog gå bra ändå, tror jag.




image61


Studenten.

Nu är studenten tagen. Här kommer lite bilder.

image60









Inför.

Ja, då har jag precis ställt alarm på mobilen. 05.15 står den på och senast en kvart senare måste jag ha gått upp. Blä, jag hatar att vara uppe så tidigt på morgonen. Men champagnefrukosten börjar klockan åtta och sen klockan kvart över nio ska vi till skolan och ta kort, se på filmer, käka studentlunch och grejer. Inte förrän klockan halv ett springer vi ut. Men jaja. Det lär väl bli roligt iallafall. Sen så ser jag fram emot presenterna, haha. ;D Jag har ju redan fått den bärbara datorn av pappa i present, av Marina får jag ett stativ till min kamera, av mamma tror jag att det blir ett halsband och av Johan har jag fått en jättegod parfym. Mer än så vet jag inte. ;)

image40
Hej, mössa!

This is where we both go wrong.

Idag hade jag bestämt mig för att städa. Well, jag vaknade vid halv tolv och började städa rummet. Sen gjorde jag frukost och fastnade vid datorn framför Grey's anatomy. Jag har nämligen laddat ner ett par avsnitt och jag älskar dem! Nu orkar jag inte städa mer. Jag ska ta badrummet senare idag, när jag orkar. Äsch då, så jobbigt är det väl inte, men jag har ingen lust just nu i vilket fall som helst. Men jag lovar att jag gör det idag!


Igår var första dagen på evigheter då jag kände att jag verkligen hade tid över för att bara vara, vara med mig själv. Så jag tog fram pennor och papper och ritade lite. Ojoj, vad härligt det var. Jag var klar efter fyra timmar kanske och lite nöjd blev jag allt, men bara lite grann.

image37
Mitt rum som liiite städat iallafall. (A)

image38
Gårdagens teckning.

image39
En lite äldre och mycket finare teckning.


Egen dator.

Wiiie, nu har jag varit till skolan och köpt mig min dator. Fast egentligen köpte pappa den åt mig. Jag fick den i studentpresent av honom, och det var ju bussigt!
Nu är den min, bara miiiin! :D

På torsdag är det student, det är faktiskt bara TRE futtiga små dagar kvar. Sen måste man bli klassad som vuxen. Men tänk om jag fortfarande vill vara liten då. Lilla Malin. (A) Äsch, jag får väl försöka mig på vuxenlivet, helt enkelt. Sen får vi se hur det går. Men jag tänker INTE börja ringa en massa samtal. Det får fortfarande mamsen sköta åt mig. Jag har ju trots allt telefonskräck. :(

Nu ska jag installera MASSOR mer grejer på datorn så att den verkligen känns som min egen. :) Kissokladd!

En tur till lilla Årjäng.

Ja, jag kom ju då på att det är bal på tisdag och vi hade inte fixat någon bil ännu. Så det fick bära av till Årjäng med faster Mia, mamma och Johans syster Marika. Det tog ungefär... ja... HELA DAGEN! Efter mycket bensinpengar (Det riktigt sved i mig, buhu) så var vi då äntligen hemma i vårt kära Karlstad igen, med den fina Impalan! Den kommer bli perfekt till balen som det här dygnet är IMORGON! :O ojojoj.

Bilen som vi lånar är min mammas brors bil. Han jobbar hela veckorna i typ Strängnäs eller något, så det blev lite krånligt allt detta. Men men, hursomhelst.. När vi var framme i Årjäng åkte vi hem till min morbrors flickväns hus. Där hade dom deras nya dotter Evelina, min kusin, som jag aldrig hade träffat förut, så det var ju lite roligt. Plus att min mage var utsvulten och dom bjöd på fika, det kändes mycket bra i magen.

Imorgon blir det skolan en tur och sen bär det av till solariet med Emem som ska sola. Själv är jag röd över hela kroppen, (speciellt näsan) så jag ska inte sola. Sen blir det en tur på staden och se ifall det är något som vi har glömt eller kommer på att vi behöver till balen. Wiie, nu är det riktigt nära.

Jaja, slut på tjatet och godnatt!


image36

image35
Förmodligen de tre finaste på jorden! :)

Dagen då sommaren kom.

Vi har haft regn och elände i flera veckor och jag trodde nästan för ett slag att det skulle hålla i sig hela sommaren. Men nu lagom till balen fick vi sol och massa värme. Det ska tydligen bli 27 grader i slutet av veckan. Åh, som jag har längtat!
Men tyvärr har jag också dragit på mig en fetingförkylning. Jag hoppas att jag hinner bli frisk till balen iallafall, som är om endast TRE dagar. Ojojoj, vad tiden har gått fort.
Ikväll tänkte jag åka hem till familjen Sundin och grilla. Hoppas att de inte tar illa upp att jag är lite sjuker. Men jag tror iallafall att jag har slutat smitta nu. Annars får jag hålla mig lite ur vägen. :P

Nu ska jag sooola! :)