Åh, du härliga, nya layout.

Idag vaknade jag upp (flera gånger) vid sidan av min kära emem. Hon kom hit igår på dagen och sen dess har vi lekt och stått i. Igår kom vi på att det var dags att göra något åt mitt rum, så idag har vi grejat hela dagen och det ser verkligen mycket bättre ut. Mitt stora glasbort kastade vi bort och istället köpte jag två små röda lackbord på IKEA, samt att jag köpte några förvaringslådor att ha allt mitt skräp i som jag aldrig använder, men ändå vill ha kvar. Tack, emem! Du är så söt. :)

Sen så har Johan varit hos mig idag också. Han fick sätta ihop borden. Sen har vi kikat på Beck - I Guds namn, och suttit här och fixat med våra layouter. Visst blev den söt nu? Hihi.

På torsdag far vi till Oslo, vi tre. Det ska bli så roligt. Jag och emem har aldrig rest bort tillsammans förut, så det ska bli en upplevelse. (Även om det kanske inte är så långt bort.)

Nu ska jag ta och greja med något annat, eller kanske gå och lägga mig... Snart. Puss. :)

Oslo, Oslo, staden i mitt hjärta.

Oslo är den mysigaste staden jag bott och varit i, lätt, på långa vägar. Så, på torsdag ska jag dit igen. Bara på besök den här gången. Jag tar Emem och Johan med mig och det ska bli så mysigt. På fredagen ska jag och Emem ta en heldag på stan och shoppa och springa omkring, och senare på kvällen vankas det fest på Sinsen.

Snart flyttar även min kära Emem till Oslo. Glad är jag som har försökt få henne att tänka i dessa banor redan sedan första året i gymnasiet, då jag sedan länge själv bestämt mig för att flytta dit. Well, jag har inte ändrat mig än och visst ska även jag flytta dit helt och hållet. Men inte riktigt än. Jag måste ju pröva på att söka jobb här i Sverige lite först och ta mig lite ledigt. Det var iallafall planen. Men får jag inget jobb snart, och mina pengar rinner ut i sanden, ja, då har jag ju inget annat val än att dra mig till Norge genast. Inte mig emot på något sätt och vis, förutom en enda liten detalj då. Johan kan inte flytta med mig och det är så jobbigt att inte ha varandra mer än på helgerna. Men är det så det måste vara fram tills sommaren kommer, då är det så det kommer få bli också. Men ändå, klarar inte ett förhållande av det, så är det förmodligen inte så bra som man trodde heller. Fast jag vet ju att vi klarar det, så det är inga som helst bekymmer. Lalala, nu har jag babblat på alltför länge om ingenting som någon intresserar sig av. Så hedå!

Cool kids on the block.

Ja, idag är det tisdag och det är Desperate Housewives på femman, som jag redan har sett. Men, igår var det inte tisdag och jag kollade inte på Desperate Housewives. Då lekte jag nämligen med Emem. Vi var först på stan och shoppade, fikade och strosade omkring. Jag kom hem med ett par urläckra knallrosa lackpumps. Nya partydojorna, med andra ord.

På kvällen kom Emem hem till mig och vi lekte tjejlekar i mitt sovrum. Vi blev trötta och jag föreslog att vi skulle springa ut i natten och vidga vyerna. Ut bar det och stativet följde med. Resultat nedan:
image116


36.

Nu var det väl ändå väldigt längesen jag skrev något här. Ja, det kan ju ha något att göra med att jag aldrig gör annat än att bara sitta hemma och glo. Det är så det är att vara arbetslös. Men men, jag får ju iallafall sova huuuur länge jag vill varje morgon. Eller ja, förutom imorse. Imorse vaknade jag hemma hos Johan kvart i sju. Vi tänkte sova en stund till, men det fick vi inte. Johans lillebror Oskar vaknar nämligen aldrig av någonting, så när hans mobil började tjuta i rummet intill så slutade den inte att ringa. Jag blev arg, gick upp och åkte hem med bussen en timme senare. Buhu, hade jag varit hemma så hade jag inte behövt kliva upp förrän jag själv känt för det.

Idag fyller iallafall min mor år. 10 oktober, hela 36 år fyller hon faktiskt. Nu är det inte många år kvar tills hon är gammal och gaggig. Typ 40, blä. Det vill inte jag bli. (skämt?)

Nu bjuder jag iallafall på en liten stund bilder av bara mig själv. Mest för att bloggen ser bättre ut då. Maha.


image108