Sportlov.

Nu är det snart dags för Karlstads ungdomar att ta sportlov. Då ska familjen Sundin-Wensmark iväg och åka skidor, det vill säga alla utom lilla Johan (och Marika som pluggar i Stockholm, då). Så! Söndag-Torsdag ska jag flytta in i det söta lilla huset på Ripstigen. Det ska bli mysigt. :)

Nu är det mindre än en månad kvar till min utställning, som jag hoppas att alla kommer och kikar på.

XOXO (Bara för att jag gillar Gossip girl :$)
M. Schlott.

Hytta. (Ej stuga som det blir på norska)

På senaste tiden har Johan och Oskar velat att jag ska hytta med näven ganska ofta. Dom verkar finna det roande på något vis. Jag har inte riktigt förstått varför, men hyttat lite då och då ibland, mest på skoj och dom skrattar. Men hur kommer det sig? Ser jag dum ut? Gör jag fel? Ska jag gå med någon cirkus? Nej, det får jag nog aldrig något svar på. För om Johan och Oskar nu finner detta roande för att jag ser så dum ut när jag gör det, då vågar dom säkert inte säga det ändå. Nej, jag tänker fortsätta med mitt hyttande, jag känner att det passar mig.

Yo.

Nu ska jag med mamma till staden. Vi ska bli klippta av Johanna, bägge två. Wie. Fast det var ju inte alls längesen jag klippte mig, men det sägs att man ska göra det ofta. Konstigt, jag har alltid annars klippt mig en gång varannat år, ibland en gång om året. Men men, det är väl lika bra att klippa sig igen då. :)

Nu vill jag ha långt hår, vår och pengar. Ge mig?

Jag vet att jag är tråkig.

Ja, jag skriver ju aldrig något här, det är ju tråkigt. Men jag gör ju heller inte något speciellt om dagarna. Fast idag gjorde jag det. Emem var på besök i Sverige och vi gick på stan i några timmar. Vi hann prata en hel del sådär om allt och inget, faktiskt. Hon hann klaga på att jag inte uppdaterar min blogg och jag hann klaga på att jag inte har några pengar. Men sånt är livet när man bara går hemma och glor. Men vadårå? Det finns ju inga jobb. Det är ju knappast så att jag skulle få något av de där lärar- och läkarjobben som är allt som finns nu. Och jag överdriver inte ens. Dock såg jag för några dagar sen att Lidl söker personal, så det ska jag faktiskt söka. Jag ska ju faktiskt till Italien till sommaren. Yay, det ska bli roligt. :)

Ja, men det var allt från mig idag. Hoppas att Emem är nöjd och ja... Köp min konst osv. Tjolahopp! :)