Blyga flickan i gul klänning.


(Digitalt gjord bild, Adobe Photoshop CS3)

När jag insåg att det var tv-shop på nästan varenda kanal och jag inte hade ett dugg att göra, så öppnade jag Photoshop. Rätt som det var så var den här lilla grejen färdig. Det är förresten en katt som pojken håller i, ifall det inte syns. Och precis som allt annat så finns även den här till salu.

Puss. :)

You are the ever-living ghost of what once was.


Akvarell 32x24cm.

Johan är så fin! Men skuggningen blev konstig. Kan inte riktigt säga att jag är nöjd, men det är väl alltid bra att kunna bli bättre. :)

Malin kall, Malin varm.


Usch, jag gillar verkligen inte att ha blått på mig, men den där t-shirten är så fin!
Men rött, det är min färg, det! :)

I am the storm and I am the wonder.


(Digital bild gjord i Photoshop CS3)

Den här gjorde jag på beställning åt en tjej som heter Helen.
Den var lite speciell att göra då jag fick några bilder att gå efter, att det här faktiskt är två tjejer som finns på rikigt, plus att just de kläderna på bilderna skulle vara med. Sen fick jag i princip leka hur jag ville med bilden. "Rosa, blommor och glitter är inga hinder".
Wonderful! Jag blev nöjd och det tror jag att Helen blev också, men mest av allt hoppas jag att hennes kompis som skulle få den här i födelsedagspresent blev nöjd och glad. :)

Favoriter i repris - Akrylmålningar från 2008.

Sju stycken akrylfavoriter från 2008. Alla utom en var beställningar (och den som inte var en beställning var en förfrågan, som jag tog emot då fotografit var helt otroligt!) Alla tavlorna är därmed sålda, så det behöver ingen fråga om. :)

Puss.

Fotopromenad 07:15 på en lördag.
(Miniatyrerna är klickbara)

Om din spaning efter friheten.


Den här har jag målat på inatt, ett självporträtt, det sker ju inte alltför ofta. Vattenfärg (inga akvarellpennor eller någon tusch den här gången).
Jag bjussar på en närbild och två stycken steg för steg-bilder, också.   
(Miniatyrerna är klickbara)

Puss och godnatt!

Jonas Lönnstam.Inatt kom jag att tänka på en sak. I måndags var jag precis lika gammal som Jonas var den där decemberdagen. 20 år, 5 månader och 1 dag. Det känns så konstigt.

Tänk att det snart har gått fem år. Overkligt är vad det är.

Why am I covered in feathers?


Akvarell (och svart tusch). 350:-