Hej, hå!

Jag har faktiskt målat, men jag är inte färdig än. Kanske senare idag. Igår gick det inte, drack en liter vin och sen tre öl för en hundring på Ryes. Jag var svinpackad och Johan, Kim, Madde och Romeo fick komma och hämta mig på Thorvald Meyers gate. Det bästa av allt är att jag fortfarande är full och att det är party igen ikväll. PARTEJ!!
Sjokolademelk från Q nu!

Bullshit!Haha, en film som jag, Emem, Patrik och Lofta gjorde på John Bauergymnasiet.

Besök i Oslo.

Titta, jag har en Emem på besök i Oslo
den här veckan! Så trevligt!

Idag har vi varit på stan och shoppat, och sen så tog vi en varsin varm choklad på Café Sör. Den var ganska god, men både jag och Emem kom fram till att det absolut inte var den bästa. Vi måste nog testa någon ny imorgon.

Nu är Emem ute på hemligt uppdrag. Undrar när hon kommer hem igen. Tänk om hon inte hittar! Jo, det tror jag nog att hon gör. För hon berättade förut att hon redan har gått vilse här uppe en gång, när hon skulle hälsa på Patrik. Så hon borde ha lärt sig.

Nu ska jag leka med min nya hårddisk, Herr Hård.
Puss!


Visst ä ho söt, tösabeta?

Utveckling.Men titta vilken skillnad på bara lite mer än en månad! :)

Fröken big boobs.Nej, fy. Jag vet inte ens varför jag visar upp den här hemskt fula grejen.

Jag befinner mig i Karlstad för tillfället, utan pennor. Åker hem till Oslo igen på tisdag. Hittills har jag inte gjort ett dugg när jag varit här, förutom att äta kött och potatisgratäng tre gånger (hoppas att Johan klarar av att göra sig god mat nu när inte jag är hemma med honom). Jag dygnade igår för att ställa rätt dygnet. Så jag var ju näst intill död igår här på mammas soffa. Jag skulle egentligen hem till Johanna och sen ut och dricka alkohol, men så blev det inte. Jag somnade. :(
Fast det kanske var lika bra. Jag vaknade halv sju imorse, utvilad. Det har inte hänt på jagvetintehurlänge.

Idag vill jag gå på IKEA och Bergvik. Kanske tvinga Mia att köpa mig hårddisken som är min julklapp. Kanske köpa sig en klänning för pengarna som Johans föräldrar ger mig för en tavla som dom beställt av mig. Jag har ju inte shoppat på evigheter. Ibland säger jag till Johan att han ska ge mig något fint ur min byrå som jag ska ha på mig. Det slutar med att jag säger "neeeej, inte den" 20 gånger tills han ger upp, tills jag ger upp. Tills jag bestämmer mig för att inte klä på mig alls, utan ligger kvar i sängen resten av dagen istället. Jag orkar inte. Blä.

Jaja, nu ska jag sluta tjata. Ingen kommer orka läsa det här ändå. :D
Puss.

Hjärta.Time's getting on, time's over now.

I'm a little boy, you're a little girl.
Once upon a time.

(Akvarell och svart tusch på akvarellpapper. 32x24cm. Inspirerad av ett fotografi jag hittade på deviantArt.)

Parenting never ends.Akvarell (och svart tusch).

I don't sleep well.Ännu en fager mö i akvarell och svart tusch.
Den här blev klar vid niosnåret imorse, då gick jag och Johan och la oss. Han hade kommit hem efter ett nattskift och jag, jag var uppe hela natten, som vanligt. Kollade på lite film, läste lite bok, målade och lite annat smått och gott. Jag trivs att vara vaken på natten. Det är så ensamt, tyst och fint då. Jag trivs bra med tystnaden.

Akvarell (och svart tusch).
Johan somnade helt tidigt igår och jag var inte ett dugg trött! Så jag läste några timmar, tröttnade och tog fram pennorna och penslarna istället. Någon timme senare hade den här fagra kvinnan trätt fram på pappret. Fin nattsysselsättning. Jag somnade klockan sju imorse, vaknade strax innan fem förut och har underhållit mig själv med att hälla vårat gamla hemmagjorda vin genom kaffefilter. Helt otroligt vad klart det blev och gott det luktade helt plötsligt ;)
Kanske skulle köpa ett sånt där filter för 180 spänn till nästa vinsats ändå. Haha.

Beställning.Maria beställde den här för ett tag sen och nu är jag klar!
Akryl på duk, 30x30cm.

Det märks verkligen att jag målar för sällan med akryl nu för tiden. Jag får ta tag i det när jag har råd att köpa dukar igen!

Time.Veckans bidrag till
Illustration Friday, temat är time. Hur många kommer bidra med något som har med klocka att göra? Usch, vad tråkig jag känner mig, men jag gillar tjejen ovanför iallafall, hon är het. Hon påminner lite om Lizzy Caplan, som bland annat är med i underbaraunderbara serien True Blood.

Akvarell (och svart tusch).

Skådespelerska i akvarell.Åh, hon är så vacker!
Någon som ser vem det föreställer?

Min egen ikon.Jag har en egen ikon till
Bloglovin'.
Imorgon tidigt (eller heter det tidigt imorgon? Dumma Norge!) åker jag till Karlstad, stannar till söndag. Det blir nog inte en massa uppdaterande då, men ni kan ju alltid prenumerera på min blogg, så slipper ni hålla på att kolla ifall jag uppdaterat eller inte. Själv föredrar jag ju Google Reader, men ni får gärna prenumerera på Bloglovin.com också, för där kan jag ju se hur många som kollar. :)

Fin ikon, va?
Puss och sånt!

How long have you been seventeen?Akvarell (och svart tusch).

Lovers Dream.Akvarell (och svart tusch).