A voice to calm you down.Akvarell (och svart tusch).

Nothing like you when you're gone.Akvarell och tusch.

När Johan jobbar så passar jag på att måla.Det ser ut som att hon luktar på fingret! :D
Akvarell och tusch.

(Referens)

Climbing.Mitt bidrag till veckans
Illustration Friday. Temat är Climbing. Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag målade den här med tanke på temat, men det var såhär det blev, helt enkelt. Jag gillar inte att tolka exakt. Hur skulle det se ut? Om alla kom med samma bidrag!

Priser för beställning.

Akvarell på papper:
50x70cm 1500:-
24x32cm 600:-
A4 500:-

Triamarkers på markerpapper (tusch):
A3 1000:-
A4 500:-

Digitala målningar:
20x30cm 500:-
30x45cm 650:-
40x60cm 800:-
50x75cm 900:-Fraktkostnad tillkommer.
För att beställa, skicka ett mail till malin.schlott@gmail.com
Exempel på akvarell:


Exempel på tusch:


Exempel på digitala:


Jag ska knarka Ibumetin idag.

Jag är förkyld. Det blir nog mest filmtittande idag. Om jag orkar. Usch.
(Knarka är förresten ett väldigt fult ord.)

Emem i tusch.Tuschteckning jag gjorde för ett tag sen. Ska föreställa min gamla vän
Emem. Inte så likt, kanske, men den är baserad på en av mina favoritbilder på henne. Konstigt egentligen att jag valde en så simpel bild på henne, när det finns så många fina modellbilder. Men den här har liksom fastnat. Den är ju från gymnasietiden, trots allt. Fina dagar.

Min pappa upplyste mig om en sak.

Under min tid i Oslo har jag nu hunnit med att jobba på både samma ställe som min mamma (som även mina två mostrar jobbat på + fler jag känner), och på samma ställe som pappa! Nej, jag måste ju hitta mig något eget, alltså :D

IKEA dag 2.

Nu har jag jobbat med korv hela dagen. Jag är svettig och har ont i fötterna. Tror ni inte att jag brände handen igår också? Första dagen, liksom. Mina fötter värker och jag hinner vara hemma några minuter till innan vi ska iväg till VIP-invigningen av Deli de Luca Eldorado. Fötterna gör ont, har jag nämnt det? Men ikväll, då ska jag vila! :) (Och om jag orkar så målar jag nog något också. Jag känner liksom för det idag, trots allt.)

Puss!

Idag ska jag jobba på IKEA.

Yay. Förutom det att jag är jättesjuk och har feber och sådär så: yay! Inte nog med det så fick jag mens idag. Kul. Väldigt kul måste jag säga. Det ska bli härligt att få gå och lägga sig när man kommer hem iallafall. Hejdå.

Louice.Jag har en vän från gymnasiet,
Louice, som jobbar lite som modell ibland. Riktigt duktig är hon och jag fastnade så för den här bilden för ett tag sen. Jag var bara tvungen att göra något med den.

Akvarell och tusch.

Sandra - Vinnarbilden.Och här är resultatet! Jag har lekt lite med bilden jag fick av Sandra. Lagt till lite, tagit bort lite, ändrat om lite. Färgerna gick innan mot rosa, nu är det mer rött och brunt. Mer jag, helt enkelt. Sandra får självklart den här bilden hemskickad till sin adress. :)

Idag har jag en intervju på IKEA.

Lycka till?

Nygammal grej.

Jag har gjort om bilden som jag har som bloggdesign.
Den finns till salu för lite olika priser.

30cm x kortsidan - 200:-
45cm x kortsidan - 300:-
60cm x kortsidan - 400:-
75cm x kortsidan - 500:-
(Noll fraktkostnad, yay!)

malin.schlott@gmail.com för beställning.

Det var ju bara ett par månader sen som jag började sälja affischer och jag har faktiskt hunnit med några stycken, alla i största storleken. Vissa tror att den blir finare om den är större. Men icke då, jag har i alla möjliga storlekar och alla blir fina på så olika sätt. Så tänk inte att ni måste ha den största storleken när ni beställer. :)

Johan i akvarell och tusch.Jag målar nästan aldrig pojkar. Men nu har jag målat Johan i akvarell och tusch. Han är en fin pojke. Men han ser lite ledsen ut.

Vinnaren är utsedd!

Det var riktigt svårt att välja en bild, faktiskt. På slutet stod det mellan fem riktigt bra foton och om jag hade råd skulle jag gjort dem alla gratis, men nu har jag ju inte det.

Vinnaren är iallafall Sandra "Isoptera", som valde att skicka en bild via mailen eftersom hon inte fick det att fungera i bloggen.
Fotot börjar jag måla efter idag och jag lägger självklart upp den klara bilden så fort jag är färdig med den. :)

Tack till alla som var med och tävlade, jag hade ingen aning om att det skulle vara så många! Tänk om alla ni alltid skulle kommentera, haha. Jag skulle inte få göra annat än läsa kommentarer.
Puss på er!

Skådespelerska i akvarell.
Bara för att det är tävling så behöver ju inte bloggen stå stilla.
Vem är hon?

Komigenkomigen!

Vid midnatt ikväll utser jag en vinnare. Så ni som inte varit med i tävlingen än har fortfarande chansen. Kom igen nu! :)

Tävlingsdags igen!

Den här gången tänkte jag göra en bild i akvarell till vinnaren. Allt man behöver göra är att skriva en kommentar, det enda som behöver finnas med i kommentaren är en bildlänk till den bilden man vill ha i akvarell (och sin mail så att jag kan kontakta vinnaren efteråt). Den bilden som jag finner mest intressant väljer jag.

(Psst... Den som inte kan skicka en bildlänk kan få maila en bild till mig istället. malin.schlott@gmail.com)

Så, då är det bara att länka till en bild då!

Skådespelerska i akvarell.Så... Vem är hon? :)

Skådespelerska i tusch.Bara för att den blev så dålig och inte alls ser ut som henne, så får jag väl säga att hon är född 1976 i Frankrike.
Vem är hon?

Akvarell nummer två.Eftersom att den förra blev så färgglad och konstig så gjorde jag en väldigt grå nu istället. Haha, det ser ut som att hon har mustasch först. :D

Akvarell.Min första akvarellteckning! Haha, väldigt experimentell med färger och allt. Och det ser ut som att handen är helt sjuk och smälter eller nåt. Men jag gillar den ändå.

Skådespelerska i tusch.Vem är hon? :)

Vattna blommorna i spöregn.Fick lite sug efter att göra Photoshop-konst igen, det var ju ett tag sen. Tänkte först bara göra en flicka som vattnade blommor, men så hamnade paraplyet där helt plötsligt, och då kom jag att tänka på när Pippi Långstrump vattnar blommorna ute i trädgården även fast det regnar. Tror att det är precis strax efter att hon träffat Tommy och Annika för första gången. Jaja, hoppas att ni fortfarande gillar det jag gör iallafall. :)

Skådespelerska i tusch.Cherry Darling, Pam, Paige.
Någon som kan gissa vem hon är?

Imorgon ska jag handla fler tuschpennor. Och jag har en hel drös med jobb att söka!


Jag älskar att bo med dig.
Jag tror Oslo har saknat mig, för det kändes så trevligt att komma tillbaks.
Och våran lägenhet har den bästa doften av alla lägenheter.

Att stanna eller inte stanna på Kyrkerud.

Fördelar:

- Göra roliga saker på lektion
- Slippa jobba/leta jobb
- Förberedande inför universitet
- Jag har ganska lätt för att lära känna folk, om det finns en grund att gå på
- Min lärare annie är jättefläng och mysig (typ som robban, haha)
- Att det tydligen kommer bli fester och sånt här senare
- Jag har plats för min motionscykel


Nackdelar:

- Isolerad
- Det går bara 68 elever här och nästan alla är så "svarta och svåra"
- Vill bo i Oslo
- Vill bo med Johan
- Mesiga människor (vet alltså ingen som jag egentligen vill umgås med)
- Årjäng/promenaden till Årjäng
- Tomt på folk och ingen mat på helgerna
- INGEN TOA ELLER DUSCH PÅ RUMMET!!!! = kissa i handfat, aldrig bajsa och lukta smuts
- Får inte ladda ner film och musik = har aldrig något att titta på (ingen tv på rummet heller)
- Segt internet (att gå in på blondinbellas blogg går helt enkelt inte, jag har försökt)
- Studielån (och jag vill verkligen inte ta lån om jag inte är helt säker på att jag stannar här terminen ut)
- Att jag har fått supermotivation till jobbsök i oslo

Blandade känslor.

När jag kom hit fick jag höra att jag absolut skulle hoppa på målarlinjen (som redan har pågått ett halvår), eftersom att den kursen jag egentligen sökte var full. Så jag gick ner till Måleri. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om det, så jag säger ingenting. Men nu kom läraren till Bilder för livet och knackade på min dörr och sa att två stycken inte hade dykt upp och att jag är välkommen dit imorgon och se vad det är för gäng som pluggar där istället. Så om det känns bra med det gänget så känns det nog lite bättre än vad det gör nu. Det är väl bara att hoppas på det.

Annars är det väl bara att fortsätta jobbsökandet i Oslo...

Onsdag i Årjäng.

Jadu. Vet inte riktigt vad jag ska säga.
Hej, kom och hjälp mig?

Hejdå, Oslo. Jag kommer tillbaks när terminen är slut.

Eller okej, jag kommer faktiskt och hälsar på ibland, Johan bor ju fortfarande kvar, men inte jag. Imorgon flyttar jag till Årjäng och ska plugga konst en termin. Internat-tjejen är jag, det. Hoppas att man får lära sig något roligt iallafall.


(Hoppas bara att det finns internet tillgängligt på internatet, annars måste jag ju döda någon.)

Jag var på kryssning i helgen. Här är videon.Haha. Värste bäste kommentaren av mig där!

Vanja.Tuschteckning på kusin Vanja.
Imorgon är det kryssningsdags, så i helgen blir det inte mycket uppdateringar från den här bloggen. 19 pers blir vi. Hur kul som helst!

Helena.Tar och visar en tuschteckning på min moster Helena också. Hej, Helena!

TP.

Tjejerna (Team Mr. Pink) vann TP-matchen mot killarna (Team Mr. Brown). Men det stod väldigt lika, väldigt länge. Jag lyckades svara rätt på en massa film-frågor och några musikfrågor. Duktig Malin. :)

Hej, 2009.

Idag mår jag finfint. Hur bra som helst. Rätt gött med tanke på att jag ska på kryssning lördag-söndag. Ska bli skitkul, faktiskt.

Ikväll blir det TP hos Patrik och Jessica. Och jag kommer väl förlora, som vanligt. Jag är verkligen skitdålig på TP. Mest för att jag inte vågar chansa på något ifall jag är osäker, och därför inte kan gå vidare. Jag måste verkligen komma över det där någon gång. Man får faktiskt ha fel ibland. Men jag skäms ju så då.

Jaja. Hejdå. Puss.

Hejdå 2008.

Jag stannade hemma ikväll, träffade släktingar och drack vin, käkade god mat och såna grejer. Det var värt, speciellt eftersom att jag fortfarande mår illa. Jag vill inte ens veta hur jag hade mått om jag hade gett mig iväg på fest. Nu ska jag käka godis och se på film tills jag somnar.

Gott nytt år!