You don't know what it's all about.


(Akvarell, 32x24cm)

Den här åker upp på väggen, faktiskt. Måste köpa en ram bara. :)

Förut fick jag gå upp efter att bara ha sovit ett par timmar. Jag skulle ner till bussterminalen och möta Anna-Maria. Som alltid så är jag ute i god tid. En kille kommer fram till mig och börjar prata, på engelska dessutom. Gash, jag hatar att prata med folk jag inte känner, vet liksom inte vad jag ska säga. Han frågade om vi kunde ses igen och jag sa att det nog inte var något att hoppas på. Han gav upp till slut och då kom Anna-Marias buss.

Ikväll ska vi på Ryes och dricka lite gott. Mitt jobb ska också dit, så jag får väl gå och heja lite.
Nu ska jag försöka väcka Johan. Jag sa igår att jag skulle väcka honom vid fyra, men det börjar bli så tråkigt här och han är ju faktiskt ledig inatt och behöver inte sova hela dagen, eller hur? :D Ja, jag går och väcker honom med en iskall Ringnes!

Jag hatar att jag drömmer så mycket ibland.


Inatt drömde jag att min lillasyster höll på att drunkna. Hon ramlade från en klippa rakt ner i jättedjupt vatten och sjönk som en sten. Jag hoppade efter och hittade henne inte. Fick klättra mig upp igen och hoppa en gång till (för jag skulle ju ta mig så mycket längre ner om jag hoppade från klippan). Då tog jag mig ända ner till botten och fick med mig henne upp till ytan.

Min lilla godingsyster. Inte göra så mer!

Arvikafestivalen 2009.

På bilderna ser ni mig, Johan, pappa, Calle och en massa randoms.

Rösta på mina bilder!

Nyheter24 har en tävling där man får illustrera en idolbild vilken bloggare man vill, jag ställde upp med inte mindre än sju tävlingsbidrag och vill nu självklart att ni ska rösta på mig! Man får rösta på tre olika bilder, och alla är numrerade.Nummer 5Nummer 9,
Clara / BipplaNummer 16, självporträttNummer 40, min JohanNummer 41, Johanna SchmidNummer 51, Louice LofterudNummer 85, min Johan


KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN DÄR MAN RÖSTAR

Don't deny me, call me back I'm so alone.


(Digitalt målad i Photoshop CS3)

Bilden föreställer min kära Johan. 1011 dagar eller 33 månader (+ 1 vecka), snart 3 år.

Vad längesen det var jag uppdaterade. Jag har inte ens tänkt på det förrän nu. Har nästan inte suttit vid datorn alls den senaste veckan, förutom då jag strecktittat på
How I met your mother (åh, underbara serien!).
I måndags fyllde min bror år, i tisdags fyllde min farbror år, i onsdags var vi på Sunne vattenland, i torsdags, fredags och lördags var jag på Arvikafestivalen. Kanske lägger upp lite bilder därifrån sen. Det beror på om jag tog några som duger för bloggen.

Nu sitter jag mest hemma hos mamma och väntar på att mina papper från Polisen ska komma, och att det blir rätt papper den här gången. Loomis ringde i fredags och sa att de gjort en speciell plan för mig. Så det känns ju iallafall bra att veta. :)

Funderar på om jag ska bestämma dejt med Emem och Johanna innan jag åker tillbaks till Oslo. Var ju ungefär 168 år sen vi sågs, eller ens pratade för den delen (jag är sämst på att höra av mig :/ ).