Du räcker till, så var den du är.


Akvarell (och svart tusch).

Joani.


Akryl 30x90cm. (Den är inte helt färdig än, det ser ju bland annat ut som att hon har ett hål istället för ett andra bröst!)

Fick i uppdrag att måla en
Joani-tavla (klicka för att se Joani-prints) i akryl för ett tag sen. Det här är verkligen en helt annan grej än vad jag är van vid och det kändes som att det var bra träning. Kommer nog inte bli lika duktig som Joani, men övning ger ju färdighet, sägs det.

Snart är det vår. Hoppas jag.

Nej, nu har jag inte målat på hela helgen! Dags att passa på när Johan ändå jobbar kväll och Emem har åkt hem igen.Puss!

One more word and you won’t survive.


Akvarell (och svart tusch).

Den här har jag ritat på beställning åt Anna. Jag gillar den och därför får den synas här.
Puss.

Emem på besök igen.

Ursäkta för dålig uppdatering, men jag och Emem har inte tid, vi dricker mest hemmagjort vin, går på café sör och äter min hemmagjorda soppa på köttfärs. Det är livet, det.

Nu ska jag kramas på emem, Johan jobbar ju natt. Något substitut är det ju bra att man har. Pussssss

It's a good thing you're bulletproof.


Akvarell (och svart tusch).

Bellafinaste utan smink. Johan (och säkert ni också) tycker att hon ser ut som en kille, men det viktigaste är väl att jag gillar henne? :)

Eftersom att jag är glad idag så får ni en närbild också:


You're like my own personal brand of heroin.


Akvarell (och svart tusch).


Den här gången blir det en närbild också:


Kristen Stewart.


Akvarell (och svart tusch).

Yay! Nu har jag och Mia hittat oss Internet i Trysil för 20 kronor i timmen. Jag har nog aldrig varit gladare över att ha Internet! Så därför får ni nu se en av mina teckningar som jag hunnit med att göra i Trysil.
Puss.

Bobby Dupea.


Akvarell (och svart tusch).


Om några timmar åker jag till Trysil. När jag kommer hem hoppas jag att hela bloggen är fylld med kommentarer och att hela min inkorg är fylld med beställningar. Då skulle jag bli en glad Malin. Och det vill ni väl? Jag målar oftast när jag är glad!

Puss.

What a stupid lamb.Akvarell (och svart tusch).

What a stupid lamb - steg för steg.

Den här gången tänker jag faktiskt visa hur det ser ut steg för steg. När jag väl sitter där och målar så vill jag ju inte avbryta för att dra fram kameran, men nu gjorde jag det ändå. Lite snäll får man ju vara mot sina läsare/tittare.Första skissar jag med blyerts och sen fyller jag i med svart tusch på vissa ställen. Ibland fyller jag i nästan hela bilden (som nu), och ibland fyller jag bara i lite vid ögonen och håret (som på förra bilden, Intricate). Inga konstigheter.Sen målar jag med mina akvarellpennor. Använder nästan alltid mörkbrunt i ansiktet och målar ganska svagt.Och såhär ser det ut efter att jag vattnat bilden. Vissa skulle säkert nöja sig som den ser ut nu, men jag tycker inte att den känns "jag".Så därför duttar jag på med svart vattenfärg tills den ser ut såhär! Och så fyller man ju i lite smått och gott som man märker att man vill ändra på.Och såhär ser grejerna ut! Underst har vi mina papper. Akvarellpennor, vattenfärg, penslar, blyertspenna och en svart tuschpenna.

Hoppas att ni gillar att få se lite hur det går till! :)
Puss.

Intricate.Akvarell (och svart tusch).


Nästa vecka ska jag till Trysil för första gången! Haha, too bad att jag inte åker någonting. Men det ger mig ju mer tid till att måla och teckna istället. Supert eftersom att jag fick några extrabeställningar efter att ha varit med på blogg.se-startsidan igår! :)
Puss.

Do I dazzle you?Akvarell (och svart tusch).

Med mindre än en Twilightbok kvar att läsa så är Edward och Bella allt jag vill måla-teckna-rita. Åh, jag känner mig helt tonårssprallig. Som om jag vore tretton år, fast utan att må sådär pubertetsångestdåligt.

Jag vill bara läsa och se hur allt slutar, men jag vill inte att det ska vara slut. Jag vill ha minst fyra böcker till att läsa.
Idag tog jag iallafall en liten paus i läsandet och målade en bild på
Robert Pattinson.

Men nu när den är färdig så tänker jag fortsätta läsandet. Bara 561 sidor kvar nu...

Vinnarna utsedda!

Stort grattis till Mary och Emelie!
Ni har redan blivit informerade i era bloggar, så spring och kolla era kommentarer på stört.

Tävling! Ni har längtat, va?

Den här gången är det faktiskt två stycken som kommer vinna. Gud, så bra!

Allt ni behöver göra är att lägga upp bilden nedan på eran blogg (bilddagbok om du inte har en blogg). Under bilden ska ni skriva vilken av teckningarna ni helst vill ha och varför! Sen är det ju bra om ni kommer tillbaka hit och skickar länken i en kommentar, så att jag vet att ni är med och tävlar. Inte särskilt svårt, med andra ord! :)

Tävlingen kommer att pågå helgen ut.
Puss. Och lycka till.

Hoping for the best but expecting the worst.Akvarell (och svart tusch), 32x24cm.

I veckan kommer jag jobba med beställningar. Om det blir bra så visar jag, om inte så vågar jag nog inte. :P
På torsdag får jag besök också, av pappa-Joakim, syster-Nea och bror-Mick.
Puss.

Emem har åkt hem igen.Nu är jag lämnad ensam här igen. Emem åkte hem till Karlstad igår. Det tycker jag är lite tråkigt. Men jag känner på mig att hon kommer komma hit och hälsa på igen!

Nu ska jag rita och sen ska jag söka alla jobben jag inte hunnit med att söka under veckan och sen ska jag läsa. Åh, vad härligt.