Hon känns som en Annika, eller kanske Simone?


(Digitalt målad i Photoshop CS3)

Det här är Annika, eller heter hon kanske Simone?
Annika tycker att alla andra flickor är så löjliga som envisas med att släpa runt på stora kjolar och klänningar som alltid måste fastna på minsta lilla grej. Nej, Annika gillar byxor och dressar. Mest gillar hon sin gula dress med knappar och ett skärp i midjan.
Annika har rött hår och en hund som alltid luktar mango. Därför fick han också heta just Mango. Det är ett namn som Annika ibland önskar att hon inte hade kommit på, för i skolan kallar man Mango för mongo. Mongo-Annika med sin mongohund, mongomopsen!


Jag har börjat skriva om varje liten figur jag skapar. Jag börjar skriva om namnet och utséendet och då ploppar det upp hur mycket fakta och småhändelser som helst. Men så fort jag börjar skriva det som ett enskilt äventyr som min figur ska vara med om, så tar det stopp. Det går bara inte.

Så jag ska nog fortsätta att bara skriva det som ploppar upp, inte försöka skriva på något speciellt sätt. Det kanske lönar sig i slutändan. :)


Ni vet väl förresten att alla mina saker är till salu? Ni glömmer inte bort det? :)

Ballongfärd nummer två.


(Digitalt målad i Photoshop CS3)

Det är den här bilden jag ska tatuera! På ryggen blir det och jag hoppas att det kommer att bli fint. :D
Lät Johan ta en bild på min rygg så att jag kunde lägga på min lilla figur och se på ett ungefär hur det kommer bli. Det kommer ju såklart inte se ut exakt såhär, men nu ser jag ju lite grann iallafall:


Jag vill göra den nuuuuuuuuuuu.

Önskelista (Jag fyller ju 21 snart).

- En tatuering. Den kommer bli rätt stor och alltså kosta en hel del.
- Att Erik flyttar ut. (Förlåt, Erik. Men vi har ju snart bott tillsammans ett år! :D)
- Presentkort på IKEA, så att vi kan köpa alla saker vi ska köpa när Erik flyttat ut.
- En julskinka och tjugo flaskor julmust. (Är extremt sugen!!!)
- Nya smaker till min Sodastream. (Jag gillar raspberry mest)

Äh, jag kommer inte på något mer. Men nu förväntar jag mig att jag kommer få allt på listan. Får jag inte det så blir jag arg. ARG! Nej, okej, klart att jag inte förväntar mig att få allt, men förra året fick jag näst intill allt jag önskade mig, så man kan ju hoppas :D

(Pssst... Tatueringen är viktigast!)

Jag <3 mina män, #1 - Bradley James.

(Akvarell, 24x26cm)

 

Första akvarellen i serien Jag <3 mina män får Prince Arthur, spelad av fiiiiiina Bradley James, i serien Merlin stå för.

Nu ska jag snart sticka till jobbet och jobba sista tiotimmarpasset innan det är helg. Väldans trevligt, tycker jag. Nästa vecka går jag bara tre dagar och sen är jag ledig i fem dagar. Underbart. :D