Mikael och Daniela.


(Digitalt gjord i Photoshop CS3)

Den här gjorde jag på beställning åt en tjej som skulle ge en bröllopspresent till ett brudpar.
Paret på bilden är illusterade efter bilder jag fick se på deras bröllopssida och färgerna går i samma färger som temat på bröllopet. Jag gillar den och det hoppas jag verkligen att brudparet också gör! :)

Honky tonk of Wermland.

(Blyerts, A3)


Jag har varit ledig under helgen plus två dagar och det är därför som jag har hunnit med att skissa och blogga. Det är så sjukt härligt att jag kommer vara ledig såhär mycket varannan vecka. Jag jobbar nämligen natt, tiotimmarspass, och därför jobbar jag fem dagar ena veckan och bara två dagar andra veckan.
Nu i början på nattskiftet (jobbade kväll på samma ställe innan) har jag fått lära mig nya arbetsuppigfter och därför har jag jobbat femdagarsveckor flera veckor i rad. Ganska slitsamt när passen är sådär långa (och jobbet innebär väldigt mycket tunga lyft). Men nu ska det bli bra, och det gillar jag.

Just det, ni ska ju såklart få se bilden i färg också. Jag vill ju inte göra er besvikna heller. :)

(Blyerts + Photoshopfärg)

Ni som alltid gör fel och aldrig är perfekta.

(Blyerts, A3)Mer ur hemliga skissblocket! Den här gången testade jag att göra en färgad version också:

(Blyerts + Photoshopfärg)Vad blev bäst? Vanlig blyerts eller blyerts med Photoshopfärg?

En läggmatch i pingis på psyket.


(Blyerts, A3)

Här är ännu en skiss ur det hemliga skissblocket. Jag är inte alls nöjd med den. Det är jag aldrig när jag gjort något mer blyerts. Jag tycker alltid att det ser så tomt ut på något sätt. Och som att varför nöja sig med blyerts när man kan måla med färg? Men det är så otroligt härligt att sitta och skissa med en helt vanlig blyertspenna. Inga färger och penslar och vattenmugg hit och dit och krångel och bös.

Igår ringde en av mina chefer mig och sa att jag hade långhelg. Då blev jag glad. Sen jag började jobba natt förra veckan har jag nämligen jobbat 10-timmarspass, söndag till torsdag. 100 timmar på två veckor och det är inte direkt ett fysiskt lätt jobb jag har. Men nu får jag vila. Yay! :)

Vila och vila förresten. Ska ju ut ikväll. Först hem till Mariann och sen ut på byn. Känner jag henne rätt så försöker hon dra med mig till Hard Rock, men jag har nästan inga pengar kvar och där är det 100 kronors inträde. Vi får väl se vad som sker.

Och åååååh, vad avundsjuk jag blir på alla som ska gå på Vecko-Revyns blog awards. Jag vill också! Kanske nästa år? Jag kan måla en tavla till den som bestämmer vilka som får gå, borde inte det funka? :)

Äh, jag är ju inte direkt någon storbloggare, så jag får väl nöja mig med att kika på andras bilder från såna där tillställningar.

Puss!Tills allt sjunger din melodi.

(Blyerts, A3)

 

Idag bjuder jag på en bild ur det hemliga skissblocket. Det blocket innehåller väldigt mycket grejer som jag egentligen inte hade tänkt visa, men jag tänkte att jag kanske skulle börja bjuda på några stycken. Den här skissade jag på igår efter jobbet, så den är färsk. Jag skissade den med inspiration av min kollega Mariann. Mariann har pluggat illustration i Oslo, faktiskt. Skulle jag också vilja göra!

Imorgon ska jag hem till Mariann och dricka vin. Jag fick massor med vin efter Patriks och Jessicas bröllop. Yay! Dock mest vitt vin och jag gillar ju rött mycket mer, men vitt funkar finfint. Tack så mycket! :D

Jag har lyssnat på Håkan Hellström i veckan. Weird. Jag har alltid avskytt hans musik och jag skäms faktiskt nu när jag skriver att jag lyssnar på honom. Egentligen vill jag radera det här, men varför ska jag egentligen bry mig så mycket om vad andra tycker? Ja, jag ändrar mig hela tiden om precis allting. Nu vet ni det.

Nej, nu ska jag ta och titta på film. Är inne i en Jane Austen-period och tittar på allt som är baserat på hennes böcker. Jag älskar den där speciella känslan när man tittar på såna filmer, inte bara Jane Austen, jag gillade även Atonement som är skriven av Ian McEwan. Åh, så underbart tragiskt slut. Verkligen perfekt om man vill gråta lite. Men det är bra med lite flicka får pojke-slut emellanåt också. :)

Godnatt, folkens! Imorgon bjuder jag på ännu en bild ur mitt hemliga skissblock.