Grattis på 30-årsdagen, bäste Jessica!Idag fyller Jessica 30 år och på lördag firar vi henne i Grums.
Bilden är från hennes och Patriks bröllop i somras, som förresten är det första och enda bröllopet jag varit på. På midsommar gifter Mattias och Maria sig, så då får jag agera bröllopsfotograf ännu en gång. Det ska bli fint. :)
(Hoppas också att fler jag känner gifter sig snart, jag gillar bröllop!)

Audacity of huge.


(Skapad i Photoshop CS3)

Jag kände att det var på tiden att jag skaffade mig en ny header till bloggen. Hur länge hade jag den förra, egentligen? Två år? Vi får väl se hur länge den nya får stanna.

Jag ser jättemycket fram emot helgen. På fredag är det ju valborg och på lördag firar vi Jessicas 30-årsdag. Kommer förhoppningsvis bli jättekul och jag tror att de flesta i "AC and the meat-eaters" kommer vara på plats med partyhumöret på topp. :)

Hit-Girl.


(Akvarell, A4)

Förra onsdagen såg jag
Kick-Ass på bio. Jag trodde innan att den skulle vara bra och blev trots det positivt överraskad. Jag hade verkligen inte väntat mig att den skulle innehålla så mycket blod och action. Och jag tyckte att det var helt klockrent att ta med John Murphy på soundtracket. Det var det första jag nämnde till herrn jag var på bio med, att soundtracket var så bra. Då tittade han konstigt på mig, som om det vore det märkligaste att man hade tänkt på musiken! :) 
Filmen var iallafall tillräckligt bra för att jag skulle leta upp en bild på Hit-Girl och måla lite.

Kick-Ass: How do I get a hold of you?
Hit-Girl: You just contact the mayor's office. He has a special signal he shines in the sky; it's in the shape of a giant cock!

Man borde kunna köpa doften av sommarregn som parfym.


Jag längtar efter sommarfräknar och doften av nyklippt gräs.

Jag förs framåt av kraftiga vindar.


(Akvarell och svart tusch, A4)

Den här blev kanske lite väl mörk i förhållande till mitt nuvarande humör, som förövrigt är på topp! Det är sol och vår, magen är mätt och helgen var super. Klart att man mår bra då!
Till helgen får jag träffa älskade Marina och hennes nyfödde, som ännu är utan namn. Att det ska vara så svårt, det där. Jag tycker att han ska få heta Damien (ni vet, från The Omen), men det verkar ingen annan tycka. Konstigt alltså. :)

May my words walk you home safe and sound.


(Akvarell, A4)

Ju mer jag tittar på den här, desto mer ogillar jag den. Och jag vet inte varför. Men jag tar och visar den iallafall. Man vet ju aldrig om jag ändrar uppfattning om den vid ett senare tillfälle (och det har ju varit lite tomt i bloggen den här veckan).
Ikväll ska jag dricka vin och fira att jag äntligen har fått hem mina deklarationspapper från Norge. Eller snarare fira vilka siffror de hade knappat in åt mig. Jag är nöjd. Men jag visste ju redan på ett ungefär vad det skulle bli.
I maj blir det förhoppningsvis kryssning till Köpenhamn igen. Om vi nu blir tillräckligt med folk då. Det hoppas vi på. :)

Idag blir det mat och rödvin, gött!Idag är det påskafton, så trevligt! Jag och pappa har fem kilo tjocka revbensspjäll på långkok. Det ska bli sjukt gott. Jag funderar på om jag ska äta potatisgratäng till. Det finns ju fortfarande kvar hur mycket som helst från finmiddagen med Mia och pojkarna i torsdags, och då åt jag ändå på den två gånger igår också.
Ikväll blir det påskfest med utklädnad. Jag gillar när folk bjuder på sig, så vi får se om det är någon som imponerar med en riktigt bra outfit ikväll. Jag väljer mellan kyckling och påskkärring för min egen del.
Glad påsk på er!