En sak som jag gillar med Google Analytics är...

Att man bland annat kan se vad folk har sökt på, till exempel via google, för att hitta till min blogg. Vanligast är att folk har sökt på mitt namn eller konstrelaterade ord. Men två favoriter just nu är "My sisters big boobs" och "hörselskadad du äcklar mig".
Frågan är varför någon över huvud taget skulle vilja söka på meningarna ovan. Och tänk vad besvikna de ska ha blivit när de hittade min blogg!

Introducing palace players.

Idag fick jag en ny beställning på en akvarellmålning. En ganska annorlunda sådan, det gillar jag! Jag hade tänkt att sätta igång med den nu ikväll, men jag har mest bara spelat Mario Kart. Jag köpte ju ett Nintendo DSi igår. Jag var bara tvungen när jag hittade ett som var rött. Jag gillar röda saker. Jag har bara låst upp Dry Bones och Daisy än, de är tråkiga. Jag vill ha Waluigi och Toadette. Bara att fortsätta spela, med andra ord. ;)
Jag har hällt upp ett glas rött också, det är ju bara torsdag en gång i veckan.

På lördag drar jag till Oslo och på måndag flyger jag och Mia till Tyskland. Jag som aldrig har varit i Tyskland innan ser mycket fram emot det. Jag har heller aldrig hälsat på gammelfarmor innan (hon fyller ju 90 till veckan, herregud), så det ska bli trevligt. :)
Vi kommer hem igen på fredagen, så jag får väl slänga mig på en buss till Karlstad då. Om jag inte skulle passa på att träffa någon kär vän i Oslo på fredagen och åka till Sverige först på lördagen. Jaaaaja, vi får väl se. Orkar inte planera precis allt just nu.

Nu ska jag fortsätta att dricka vin, lyssna på musik och fundera på livet. Eller så tar jag och fortsätter spela. Har inte ens öppnat förpackningen till Legend of Zelda Spirit Tracks än. Åhåhåh. Älskar Zelda.Ja, såhär kan man ju också se ut.
Ha en fin helg, hörrni!

Saker att göra innan jag dör.

[  ] Lära mig att spela gitarr.

[  ] Spela in en screamo-låt.

[  ] Starta ett matkrig.

[X] Bo i Oslo i tre år.

[  ] Bo i New York i minst ett år.

[  ] Ha på mig mormorsglasögon i en vecka.

[  ] Sno någons bil och lämna tillbaks den av dåligt samvete.

[  ] Hälla schampo i en stor fontän.

[  ] Bada i fontänen ovan.

[  ] Lära mig att tatuera.

[  ] Leva en vecka på endast grönsaker och vatten.

[  ] Bo på en husbåt.

[  ] Dra en road-trip genom USA.

[  ] Flyga ett plan.

[X] Köpa en Macbook.

[  ] Äta pizza med Saosin.

[  ] Åka i världens högsta bergochdalbana.

[  ] Crowdsurfa.

[  ] Gå med i tiotusenmetersklubben.

[  ] Gå på Roskildefestivalen.

 

Det känns ju lite värdelöst att det var fyra år sen jag skrev listan, men ändå kan jag bara pricka av två futtiga saker på den. Vissa saker blir väl kanske lite omöjliga att genomföra, men en hel del är väldigt lätt att göra något åt. Jag börjar med att beställa hem lite tatueringsgrejer, tror jag.


Valentine's coming up.


(Skapad digitalt i Photoshop CS3)

Det är första gången på 6 jävla år som jag är singel på Alla hjärtans dag. Känns lite intressant. Men det känns lite weird att gå förbi skyltningen på stan och veta att man inte ska shoppa present till någon. Man kanske skulle ta och köpa något fint till sig själv istället. :P

Hoppas att ni andra myser till det riktigt ordentligt på söndag. :)

Strange things will happen if you let them come around and stick around.

Orkar inte att det är vardag imorgon. Men till helgen är det iallafall Valentinesparty och det ska bli kul! Vi ska vara i Bolticlokalen. Det blir fint. Hörde att det är rally också. Det var ju lite synd att det krockar. Men det går säkert att kombinera på något vis. :)

Det känns så konstigt att inte träffa Mia var och varannan dag. (Och precis när jag skrev det där så skickade hon sms :P) Jag är ju van att vi går över till varann och bara sitter och pratar lite strunt och sen går hem igen. Eller att vi drar och spontanhandlar or whatever. Men jag vänjer mig nog.

Helgen var fin. Var hemma hos Johanna och kollade på film i fredags. Det blev
Stardust. Kan inte tröttna på den filmen. Jag älskar fantasy. Sen på kvällen hamnade jag på Ankan med pojkarna. Det var trevligt, men promenaden hem var lite kall för mina ben, som blev helt röda. Men det gick bra ändå. :)

Igår träffade jag finaste Marika, och hon hade med sig sin pojkvän. Verkar vara en riktigt trevlig fyr, det där. Det fick bli en tidig rödvinskväll för mig. Jag var hemma redan till klockan elva och somnade innan tolv.

Så nu är det alltså dags för vardag. Bah. Tråkigt. Men om någon vill se på film i veckan så är det bara att höra av sig.


Nån random, farbror K och jag i fredags på Ankan.