Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak.


(Akvarell, 32x24 cm)

Oj, vad färgglatt det fick bli! Och jag kan inte göra annat än att nynna till Kentlåtar sen deras spelning på Arvikafestivalen. Herregud, så fina.

Annars så målar jag faktiskt en hel del. Men vissa saker kan man ju bara inte visa, av olika anledningar. Vissa målningar är för privata för mig, andra är hemliga saker som jag målar i present och sånt där. Men nu är det ju sommar, då får man ha lite semester från målandet också. Jag har ju hunnit med både Arvikafestivalen och Power Meet nu på två veckor. Ojojoj, vad roligt det har varit. Speciellt Power Meet. Det var mitt första år, till skillnad från Arvika, som var mitt femte. Jag ska definitivt tillbaka nästa år!

Och till helgen styr vi husvagnen mot Malung! (Jag vill alltid skriva Maling, kanske för att jag är så van att skriva mitt eget namn...) Tjohej, tjohå. Jag ser fram emot helgen. Jag har ju mina finaste med mig, förutom Mia då, som måste jobba. Men vi klarar nog av att ha det så kul ändå, speciellt eftersom att jag har min vapendragare Ac Riverdale med mig. Då kan man bara inte ha det tråkigt. :)