Mattias och Marias midsommarbröllop.


I fredags var det bröllop för min pappas kusin Mattias och hans Maria. De har varit tillsammans i 16 år och har tre barn tillsammans. Bröllopet var så fint och det var soligt hela tiden. De gifte sig vid Alsters herrgård och det kom cirka 2350 personer och kikade.


Jag med brudparet!


Min stiliga kavaljér. Han borde alltid ha skjorta och slips, tycker jag.


Mycket fin och rolig dag! Hoppas att trenden håller i sig och att alltså fler par i släkten gifter sig.

Bara för att juni är en fin månad.

Juni 2006


Jag, Patrik och Stephan peppade inför nästa månads Arvikafestival genom att dricka lite alkohol på min balkong.Jag hade nyligen blivit singel, så jag, Emem och Patrik var tillsammans nästan varje kväll och hittade på massa skojigheter.Jag, Patrik och Emem, aka MPE, dissade fylla på skolavslutningen och hade finmiddag på Emems bakgård istället.


Jag tatuerade mig på höften.


Och det var så soligt varje dag att jag fick en riktigt bra bränna för första gången i mitt liv!


Juni 2007

I juni 2007 fick jag bära världens finaste prickiga klänning på balen. Kommer aldrig komma i den igen.

Jag tog studenten och var nog den enda som tyckte att vi såg bra ut i mössorna. Jag var också den enda som grät i klassrummet när vår lärare visade en film från våra år på skolan tillsammans och jag var också den enda som grät när vi kramade alla lärarna innan vi sprang ut. Ojojoj, det var en känslofylld dag, minsann.


Annars hade vi mysiga grill- och ölkvällar vid Vänern.


Jag var förkyld i över en månad och hade hostat så mycket att ett revben gick sönder. Bara att vilavilavila, sa farbror doktorn. Precis vad man är sugen på att göra i juni efter studenten.


Jag hade så tråkigt att jag blekte håret. Så hemskt fult. Kan inte fatta att jag egentligen är blond under all färgning.


Färgade håret knallrött. Det enda tråkiga var väl att man var tvungen att färga det så ofta för att det inte skulle bli för ljust och orangeaktigt. Det fick vara sådär i några månader innan jag slängde svart färg i håret istället.


Juni 2008

Juni 2008 var en lugn månad med mycket grillkvällar. Det här är min lillasyster och den är tagen när vi grillade i Grums.


Min dåvarande pojkvän Johan hade bal och tog studenten.På midsommardagen åkte vi till Sardinien, Italien. Det här var vår utsikt från balkongen.Vi åt mest mat och drack en massa rödvin. Och solade. Och badade i havet.


Juni 2009

Anna-Maria var på besök i Oslo och vi badade massor i poolen.


Henrik hade nästan inget hår och alla var som vanligt brunare än mig.Jag, Johan och Erik bestämde oss för att panta. Hade visst druckit en del Tuborg...Och det grillades med väl utvalda grannar i världens bästa trädgård i Oslo.

Äntligen juni.Känns som att det kommer bli en bra helg om man litar på väderprognosen, gött! Får se om man lyckas klämma in lite frisbeegolf på Skutberget. På lördag blir det Starboys på Sandgrundsudden och på söndag ska man väl på nationaldagsfirande.
Annars har det varit en bra vecka. Det har varit sommarvärme varje dag och jag har hunnit med att hitta på massa trevligt med olika vänner. Igår satt jag i solen med Emem och drack öl och i tisdags åt jag mjukglass vid älven med Simon.
Måste klämma in ett Oslobesök snart också. Mia har satt upp poolen i bäste trädgården och jag är sugen på poolparty med fruktiga paraplydrinkar! Mycket att se fram emot i sommar. Det gillar vi. :)