Hej och hå, inte längre någon tatuerad tå.Idag ser jag ut såhär! Rätt okej för en måndag, faktiskt.
Förresten så är resten av familjen bortrest den här veckan. Det känns rätt gött. Det var ett tag sen jag fick vara ensam. Och jag gillar ju att vara ensam. Jag har en liter grädde i kylen, så det är nog rätt troligt att det får bli en fet potatisgratäng någon gång under veckan. Med massa kött till. Gillert!
Nu ska jag in till stan och möta Johanna. :)

Om imorgon inte kändes så oändlig.


(Akryl, 3x 20x55cm)

Finaste Johanna beställde tavlor av mig för ett tag sen och nu är de klara. Jag orkar inte ens förklara det som är med på tavlorna, det får tolkas fritt, helt enkelt. Men jag kan ju säga att det är Johanna själv och Darin som allt handlar om. Jag tror inte att någon som känner Johanna är särskilt förvånad, faktiskt.
Hoppas att du är nöjd, Johanna! :)

Ni som vet att en mur bara är en bro på högkant.


(Blyerts, A4)

Den här veckan verkar flyta på snabbare än vanligt. Det är verkligen redan onsdag. Det känns fint!
Jag gillar förresten inte att de bara visar tråkiga hockeymatcher på kanal 9 (och ikväll visas verkligen den minst intressanta matchen. Kul!). Jag vill ju se Färjestad - Skellefteå. Det blir att dejta hockeybloggen ikväll, med andra ord. Men det funkar, det med! :)

Nu ska jag spela lite Zelda. Hittills har Spirit tracks varit riktigt kul, lite lättare än vanligt, men det gör inget. :)

Apflickan.


(Tusch, 20x20cm)

Apans kompis heter Lotta. Först funderade jag på Kajsa, men hon känns mer som en Lotta. Eller? Berättelsen om Lotta är faktiskt ganska sorglig. Jag vet inte alls hur jag ska skriva den. Jag formulerar om hela tiden, men det blir aldrig bra. Vissa berättelser kanske får vara oskrivna, helt enkelt.

En dag kvar till helg, gillert!Det känns som att jag väntar på något, det är en ganska konstig känsla när man vet att man inte har några som helst planer för resten av dagen. Jag hade velat mysa med min gosesyster och pappa idag, men han jobbar, så jag får gå dit en sväng imorgon istället innan jag ska dricka öl. Vem vill dricka öl med mig? Ring, ring!

Jag är så glad att det är helg imorgon, det firar jag med Malin x 4 i PhotoBooth.

First we gain new terrain.


(Akvarell och svart tusch, A4)

Strawberry Fields Forever.


(Akvarell och svart tusch, A4)

Jag har fått så sjukt mycket inspiration de senaste dagarna. Underbart!
Jag vill sitta en sval sommarkväll på en filt och dricka bubblig rosé och äta jordgubbar.
Jag hoppas att det syns att det är en jordgubbe som kvinnan har i munnen, poängen försvinner liksom annars.

Vi ska spela svåra och aldrig längta hem.


(Blyerts, A3)

Jag tycker att det är helt underbart att det snart är vår, på riktigt. Det gör mig glad och när jag är glad så skapar jag.

Förra veckan var btw en väldigt bra vecka. Jag var på bio två gånger. Såg Shutter Island i onsdags och Alice in Wonderland i torsdags. Det var fint! Sen vankades det fest både i fredags och lördags för min del. Busy week, gillert! Men jag gillar inte att Mia ska jobba nu till helgen och att både Johanna och Emem är upptagna då. Men något kul ska man väl kunna hitta på ändå.

Idag ska jag förresten söka till KAU. Det får bli samma utbildning som jag sökte förra året, medielärare för gymnasieskolan. Jag kom faktiskt in i höstas, men tackade nej eftersom att jag ville stanna kvar på mitt jobb i Oslo då. Vi får väl se vad som sker den här gången. Det vore iallafall jättekul att börja plugga och jag har ju tänkt på just den här utbildningen i flera år. :)

Tyler Durden says: Use soap.

- Jag avskyr och är livrädd för hästar.

- Jag kommer mycket bättre överrens med män än med kvinnor.

 

- Jag gillar killar som har gamla spelkonsoller hemma, pluspoäng till de som fortfarande spelar på dem.

 

- När jag växte upp hade vi ett filmrum hemma. Det var alltså ett rum där alla pappas filmer stod i hyllor som i en videobutik. Kanske är det ingen slump att ett av mina största intressen är film.

 

- Några gånger om året kommer jag på mitt i en dröm att jag drömmer. Då brukar jag passa på att flyga.

 

- Jag har jättesvårt att skapa nya relationer då min blyghet alltid kommer i vägen.

 

- Jag tycker att sommarregn och nyklippt gräs är världens två bästa dofter.

 

- Jag har svårt att stå emot att köpa saker som är röda.

 

- Jag älskar att ge folk smeknamn, gärna flera stycken till samma person.

 

- När jag var yngre var jag livrädd för att åka över broar, idag är jag bara lite rädd, mest om det är en lång bro.

 

- Om jag fick träffa vilken människa som helst så hade jag valt Quentin Tarantino.

 

- När jag var tio år fick jag höra att jag skulle tröttna på kyckling, ris och currysås om jag åt det varje dag i en vecka. Jag testade det i två veckor på gymnasiet och det är fortfarande bland det bästa jag vet i matväg.

 

- Jag är idag väldigt glad att mina föräldrar valde att inte döpa mig.

 

- Planet Terror och Fight Club är mina två favoritfilmer. Jag försöker tvinga mig själv att inte se dem mer än en gång om året, man vill ju inte tröttna heller, men det blir nog lite oftare än så ändå.


 

I brist på annat får man skriva om sig själv. Egentligen så kommer det här ur ett dokument på min dator. Jag fyller på emellanåt när jag kommer på någonting. Mitt dokument är två sidor långt, men det tyckte jag var lite väl mycket. Jag menar, jag vill ju inte skrämma bort er med hundra saker om mig själv heller, fjorton räcker liksom gott och väl.

 

Den här veckan ska jag måla. Jag måste. Innan torsdag. För på torsdag ska jag och Mia på bio. Och på fredag ska vi på Leprechaun. Och på lördag ska vi väl på krogen och på söndag ska vi grilla. Jag gillar att ha saker att göra.