David hjärta Mika.(Triamarkers på markerpapper, A3)

Att få såna här beställningsjobb är bland det bästa och roligaste jag vet. Jag kan liksom inte hålla mig ifrån att direkt börja skissa för att få det precis så som beställaren vill ha det. Här har ni berättelsen om Marika och David! :)

Audrey Hepburn.


(Akryl på duk, 100x150 cm)

För ett tag sen slängde jag lite färg på en målarduk som jag har haft i flera år. Jag visste inte riktigt vad jag vill göra med den. Till slut bestämde jag mig att det ändå inte spelade någon roll, varför ha duken om jag inte kan använda den till något? Så jag målade dit världens finaste Audrey och slängde lite färg omkring henne.
Synd bara att vi inte har plats för henne här hemma.

Where the action is.


En tisdag i juni var det dags. Coldplay!


Daniel Adams-Ray.Glasvegas!


Brandon Flowers, världsbäst!

Tack för en bra festival!

En gång i Rom, Italien.

Världens finaste kille och jag gillar att resa tillsammans. Sist bar det iväg till Rom. Det enda vi egentligen såg av Rom var Colosseum. Annars hängde vi mest i parker, på restauranger, smågator och på rummet. En riktig mysresa, faktiskt.

Sharing different heartbeats.(Akvarell på papper, A4)

Den här gjorde jag för ungefär ett halvår sen. Jag ville att Simon skulle veta hur jag kände för honom, men tyckte att det var lite svårt att säga det med ord (vi hade ännu inte sagt de där tre fina orden till varandra), så jag målade det istället. Nu står den på en hylla i vårt vardagsrum.

Exakt en tusendel försent.(Akvarell på papper, 32x24cm)

Den här gjorde jag för snart ett år sen. Det är min kära pojkvän och sambo. Han hänger på väggen i vardagsrummet här hemma. Här hemma hos oss.

Ingen kommer att minnas om hundra år.


Tusch (Triamarker), A4
Och närbild:


Mitt andra försök att göra ett porträtt av mina nya tuschpennor. Det är verkligen inte helt lätt, men det får helt enkelt bara övas lite, så sätter det sig nog till slut. Känns helt okej iallafall. :)