www.castlebabe.se

Sådär, nu har jag äntligen skaffat mig en hemsida. Loopia hade julerbjudande så jag betalade endast 19 kronor för ett helt år. Fast det var ju bara för att få namnet, men sen kom Johan på att man får utrymme från bredbandsbolaget, så det körde jag såklart på! :)
Men kika gärna in, ni som inte redan gjort det. Massa äkta tavlor signerade av mig till ett mycket bra pris! :)

(Utställning blir kanske snart också.)

Hemsida snartsnart.

Förlåt, men något spännande har jag faktiskt inte att komma med idag heller. Eller jo, kanske jag har det! Jag har köpt mig ett domännamn nu och registrerat plats åt den. Nu gäller det bara att fixa lite plats också, men det styr jag. Så framöver kommer jag ha en hemsida där man kan köpa mina tavlor! Jippie tänkte ni nu, för visst vill ni köpa! Det vet jag ju att ni vill. Så håll utkik. ;) PUSSO!

image146

Jag trodde att den var klar, men jag hade fel. Jag ska finjustera den lite och då kommer den se nästan likadan ut, fast snäppet bättre. Den är stor och till salu, så det är bara att köpa. Men den tog tid så den är nog lite dyr också.

Åh, vad överraskande.

Kreativa egot (300-400 p)

image145
Du är en kreativ och noggrann person. Du har ett gott självförtroende och värdesätter din förmåga att skapa. Du skulle trivas lika bra som bagare som civilingenjör. Vad du väljer har att göra med hur lång tid du är beredd att studera.

Andra yrken där du troligen skulle komma till din rätt är:
Skådespelare
Kosmetolog
Konstnär
Musiker
Copy
Kock
Arkitekt
Konservator
Programmerare
Web-designer
Författare
Sömmerska
Designer
Grafiker
Illustratör
Scenograf
Danspedagog


Här kan man göra testet.

4xnytt.

Julklappar? Hm, till salu tills vidare iallafall.