Eternal sunshine.


(2 x 70x50cm, akvarell)

Sådär, två tavlor som hör ihop klara. När jag var på kryssning till Tallinn i december fick jag se liknande tavlor och tänkte att jag ville göra min egen version. Här är den. Simon till vänster och mig själv till höger. Le mur des je t'aime, Amelie och Notebook på väggarna. Jag gillar den. Den ska bli en inflyttningspresent från mig till mig och Simon när vi flyttar ihop.
Två närbilder får ni se också, bara för att jag är lite extra glad idag, jag blev nämligen marknadsföringsansvarig i nya styrelsen i min studentförening idag.

Varsågoda:Thinking inside the box.

Idag är ingen rolig dag. Den här dagen är grå och tråkig, inte det minsta vårig. Då blir jag lite ledsen och måste pigga upp mig själv. För att göra det går jag in på min sida på weheartit.com och kikar på alla mina sparade bilder.
Det här är en storfavorit som alltid får mig på bättre humör (nu kan ju ni också bli lite uppiggade och glada):

Alla vinkar till emem!

Bara för att emem tycker att jag ska börja blogga mer så tar jag och skriver såhär på morgonkvisten.
Idag är jag vaken för tidigt. Av någon konstig anledning har jag fått för mig att jag börjar klockan åtta idag, men när jag redan hade klivit upp insåg jag att det var först klockan tio. Lite onödigt att gå och lägga sig igen då, kände jag.
Något positivt med att vakna för tidigt: Man hinner se hela Vakna! med the Voice. Jag gillar.

Igår var jag på shopping med Simon också. Jag fick inte shoppa, för jag har köpt en ny dator, så jag är lite sådär pank just nu (min macbookskärm har börjat krångla med mig och sen så är jag allmänt supertrött snowleopard och vill mest tillbaks till windows hela tiden). Men ändå kom jag hem med ett linne från Carlings och en Converseväska som blir helt perfekt att ha till vardags, i synnerhet till skolan. Jag gillar massor!

För att inte tråka ut er genom att bara ha en massa text här så ska jag leta fram en bild som ni kan kika på samtidigt.

Här är jag och emem. Året var 2006. Inte ens 18 år gamla än, då vi båda fyller på hösten. Ojoj.