Beställning, Johanna.


(Bilden är gjord digitalt i Photoshop CS3)


Jag har varit i Karlstad sen onsdag eftermiddag och därför inte målat något, utan mest lekt med lillasystern och druckit billig öl på Amigo. Datorn ville inte starta ett tag heller. Patrik kom på att man var tvungen att ställa den på benet, hoppa med benet samtidigt som man tryckertryckertrycker på startknappen, tills datorn startar. Ja, den startar ju iallafall och det är väl det som är huvudsaken. Datorn är ju fem år gammal, trots allt. Det är ju min kära gamla John Bauer-dator. Finaste. Bästa.

Jag målade lite akrylbeställningar tidigare i veckan, så de kanske eventuellt dyker upp här i helgen. Vi får se vad beställarna tycker. :)

Puss!

Vi kan följa mina spår hem.


(Akvarell, 32x24cm)Självporträtt. Originalbilden är från när jag var 17 år (jag var egentligen inte alls sådär ljushårig, men jag tyckte att det blev fint att måla det så). Jag ser så liten ut! Var man verkligen så liten när man var 17? Kände mig ganska vuxen ändå.

Jaja. Nu ska jag fortsätta titta på
Dexter, sen när Johan vaknar så ska han och jag städa och möblera om i vårat rum. Det behövs. :)

Jag hjärta Spock.


(Akvarell, 32x24cm)

Jag och Johan var på bio igår och såg
Star Trek. Åh, vad den var bra!
Det började med rymdfight. Då tänkte jag "Åh, nej. Hoppas inte att det ska vara 90% rymdfight i filmen nu". Tio minuter senare kom första heartbreak-tårarna. Haha, det var väl kanske där jag fastnade för filmen?

När filmen var slut sa jag till Johan att jag ville se den igen. Han höll med.

Zachary Quinto var för övrigt hur bra som helst som Spock. Som om man ens tvivlade på det innan. Han är väl den största anledningen till att jag ens ville se filmen från början.

Gå och se den, hörrni! Väl värd varenda krona (speciellt för mig eftersom att Johan betalade).

The Twilight Saga - En illustration per bok.


(Tusch, lite större än ett A3-papper)

Det råder Twilight-hysteri världen över och jag vill väl inte vara sämre själv. Jag läste böckerna i vintras och försökte inatt klura ut hur jag bäst skulle beskriva varje bok med en bild. Såhär blev det. Eclipse är jag inte ett dugg nöjd över. Jacob som varulv blev på tok för liten och det syns inte tillräckligt tydligt att Edward friar. Det syns iallafall att hon är förvirrad, och det är väl det som är det största i den boken. Att hon inte vet hur hon ska göra.

Jag lägger upp var och en för sig här också.Jag tycker att Breaking Dawn blev finast. Vad tycker ni? :)

Finally there is clarity.


(Tusch, ca 15x20cm)

Jag är inne i ett tusch-flow!

Nu ska jag göra korv med mos och senap.
Imorgon blir det värsta köttgrejen som jag fick med mig till Norge när jag var hemma hos mamma sist. (Kött är mycket uppskattat att få. Tack.) Den väger mer än 1,7kg. Gött ska det bli. Jag älskar kött. Och sen har Johan lovat att ta med mig på Star Trek på lördag. Jag har sjukt höga förväntningar på den filmen. Puss.

Kattflickan.


(Tusch ca 15x15cm)

Jag har tittat på en massa säsongsavslutningar av olika serier idag, och för att slå två flugor i en smäll så passade jag på att skissa lite samtidigt. Såhär blev det. Tusch igen.
Jag valde en vinnare i tävlingen förut också. Har skrivit vem det är i förra inlägget. Vinnaren har även fått ett mail.

Gash, nu ska jag leta upp magmedicinerna, känns som att hela magsäcken ska explodera och implodera på samma gång. Skitmage! Brukar hjälpa om jag slänger i mig en halvliter mjölk, men vi har inte så mycket hemma. Jaja. Puss!

Tävling - Bloggheader.


Det var jättelängesen jag hade tävling på bloggen, så nu kör vi en sådan!

Den här gången vinner man en bloggheader, en sån som jag har längst upp i bloggen, fast efter egna önskemål. Den kan egentligen innehålla vad som helst. Ni har ju sett mina tidigare illustrationer, så ni vet precis vad det är jag kan fixa till.

Allt du behöver göra är att skriva en kommentar om hur du skulle vilja att jag målade just din header.
Så väljer jag den personen som har den idén som mest tilltalar mig. Okej?

Tävlingen avslutas på onsdag, 20 maj, 18:00.
Lycka till! :)Tävlingen är nu avslutad och vinnaren är
Mari! Jag blev helt enkelt inspirerad av hennes idé.
Jag lägger självklart upp bilden här när den är klar så att alla får se. :)
Tepartyflickor.


(Tusch)

Tusch för en gångs skull. Det händer ju inte varje dag nu för tiden. Kul var det! Jag hittade nämligen en bunt papper som jag fått av pappa för en massa år sen. Jag visste inte när jag fick dem vad de skulle användas till för min del. Jag testade lite blyerts någon gång, funkade inte alls, så fort man suddar på det så blir det helt glansigt och fult. Jag testade vattenfärg någon gång också, det fäste inte alls. Men nu, mina damer och herrar, hade jag finfina tuschpennor som jag fick av Johan i julklapp. Funkar helfint! Lovely.

(Haha, räkna stolsbenen förresten. ;P Men erkänn att det hade sett för mycket ut om jag faktiskt hade ritat dit så många ben som det ska vara!)

Rösta femma på mina linnen i Vero Moda-tävlingen! :)Det vore iallafall galet, sjukt, jättehemskt mycket snällt, trevligt och tacksamt om ni ville göra det.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN.

Sleeping beauty.(Digitalt gjord i Photoshop CS3)

Jag funderar på att göra såna här krumelurfigurbilder till folk som vill ha på sina bloggar. Inte en hel bloggdesign då, utan bara headern på bloggen. Sån som jag har. Skulle någon ens vara intresserad av det? Blir 100 kronor styck isåfall, och den får användas på bloggen så länge som det önskas. :)

Jag befinner mig på svensk mark. Det betyder att jag umgås med alla "mina" barn.

Och att ni måste stå ut med att titta på fotona!

Vi börjar med min nya kusin Delia Lucia. Hon föddes i fredags.
Sen går vi vidare till min lillebror, Angus Rune Rock, 8 månader gammal.

Och så avslutar vi det hela med min lillasyster, Nea Alicia Li, 1 år & 4 månader gammal

Sådär! Och sluta inte följa min blogg nu bara för att jag har slängt upp en massa bilder på ungarna. Jag har faktiskt flera olika konstverk att visa er senare i veckan. :)

Ha den äran, hurra!


(Tusch)

Erik fyllde år härom dagen, 21 till och med, några månader äldre än mig, med andra ord.
En timme innan han kom hem från jobbet kom jag på det och målade ett fint födelsedagskort till honom.
På framsidan har vi Erik själv, och på baksidan har vi fina Musse Pigg, samma snubbe som också bor på Eriks stiligaste tröja.

Tragiskt nog var det här den enda presenten han fick på sin 21-årsdag. (Jaja, han kommer ju få grejer av andra sen, så helt tragiskt är det ju inte, men ni fattar!) Gud, vad jag är omtänksam!

Akvarellbeställning.


(Akvarell och svart tusch, 32x24cm)

Fick nyss en akvarellbeställning och här är resultatet. Gash, måste orka ta tag i mina andra beställningar också. Jag funderar på att sluta näst intill helt med akrylbeställningar. Det är så jobbigt att fixa med dukar och pannåer hela tiden och jag bara skjuter upp allt hela tiden. Skitdumt är det. Jag får tänka vidare på saken. Måste iallafall göra klart det jag har sagt ja till iallafall. En om dagen, det borde väl funka?

I en dröm om att fly till någonting nytt.(Digitalt gjord i Adobe Photoshop CS3)

Den här bilden är tillägnad solen. Åh, vad jag älskar solen! :)