Tävling!

Vem vill ha den här affischen nedan på sin vägg? Skriv en kommentar om varför du tycker att just du ska få den här, så utser jag en vinnare om ett par dagar.
Vinnaren får tavlan hemskickad inom en vecka.
Kom igen nu! :)

Kommentarer
Av: cecilia

den väcker mycket känslor inom mej eftersom jag förlorade en väldit nära vän 2007. de e nästan som att jag känner igen mej i pojken som står brevid. jag sitter ofta vid hans grav och bara talar.. om du vill se nån bild på hur han såg ut så sök på cillon på bdb å gå till datumet 8 juni 2007.. jag skulle vara väldit väldit tacksam om jag får affischen

2008-11-16 @ 23:10:47
Av: cecilia

juli mena ja..

2008-11-16 @ 23:12:46
Av: Emma

den är otroligt fin, och är något som jag behöver just nu. den återspeglar en stor del av hur mitt liv ser ut o känns just nu. och jag älskar dina bilder. jag skulle bli riktig glad. men nu när jag läste om hon cecilia som kommenterat innan mig, så tycker jag att du ska ge den till henne :) hon förtjänar den

2008-11-16 @ 23:14:32
Av: Frida

den är både otroligt vacker men ändå hemsk, jag vet inte riktigt om jag förtjänar den efter jag läst cecilias kommentar. men det skulle betyda oerhört mycket om jag fick den, jag älskar din målningar och allt det du gör!

2008-11-16 @ 23:21:12
Av: jonna

jag gör väl också ett försök. Men jag behöver något att fylla mina väggar med och den tavlan passar stilen på mitt rum, väldigt stark. Måste väl lägga till att den är snygg och jag gillar dina tavlor.

Av: Denise

Jag skulle gärna vilja ha tavlan för att den skulle hjälpa mig igenom livet. För Ibland är jag väldigt deprimerad, Och denna tavlan påminner mig om att vara stark och inte lyssna på andras prat utan att jag ska gå vidare i livet och vara mig själv. Denna tavlan är mörkt målad och den har mycket känslor och detta gör att man känner sig trygg på något vis. Vet inte riktig hur jag ska beskriva känslan men tavlan är underbar och det skulle vara oerhört trevligt om jag blir den lycklige som får tavlan :)

2008-11-16 @ 23:28:35
Av: Mikael (Mierz på bdb och deviantart)

Ja, varför ska jag ha denna affisch? Jag tycker jag ska få den för att jag skulle helt enkelt bli galet glad utav det. Det var du som fick mig att börja måla tavlor själv för ett år sedan och jag har alltid inspirerats jättemycket av dig (vilket du kanske har sett :P). Det skulle vara obeskrivligt kul att få ha en bild gjord av dig på väggen. Att måla lugnar mig och har gjort mig till en lyckligare människa. Det har jag dig att tacka för så jag hoppas jag vinner denna tävling. :)

2008-11-16 @ 23:43:07
In the fifth, my ass goes down: http://mierz.bilddagboken.se/p/main.html?
Av: Mick

Jag skulle vilja ha tavlan för att jag fortfarande pluggar på gymnasiet och har inga erfarenheter av just bild. Och jag har ju självklart ingen inkomst så jag kan handla in en tavla heller för den delen. Den väcker liksom mina känslor som inget annat och den skulle passa så bra på väggen här hemma. Vore underbart att få vinna den =)

2008-11-16 @ 23:43:49
Av: Angelika Nilsson

Anledningen till att jag skulle vilja ha tavlan, är för att jag känner igen mig i den. Min morfar, och min hund gick bort för ett år sen. Men jag vet att dem finns kvar ändå och vakar över oss. Jag saknar dem, men känner ändå att dem finns nära mig.

Jag älskar det mystiska och djupa, och jag tycker din affisch speglar det.

2008-11-17 @ 00:42:18
Av: johanna

jag skulle vilja ha tavlan för den visar "mitt liv", jag är väldigt mkt deprimerad osv, och ängeln i hörnet ser jag som min morfar som vakar över mig medans jag sitter vid hans grav och sörjer, jag saknar honom så och han var min bästaste vän på hela jordklotet och han var den finaste någonsin (+ att den passar i mitt rum fniss)

2008-11-17 @ 02:07:35
Av: Lady Godivas Operation

Jag vill ha den på min vägg därför att den påminner mig om mina forna dagar som got. :)

2008-11-17 @ 08:53:51
In the fifth, my ass goes down: http://ladygodivasoperation.blogg.se/
Av: Felicia

Ja tycker att den tavlan är så vacker! Den vissar skillnader mellan olika persioner på ett bra sätt.Den väcker också en del känslor inom mig för jag har aldrig träffat min morfar.Men änndå känns det som om han vakar över mig och min morfar har också ett kors som gravseten Och det säger ja inte bara för att få den vackra tavlan utan det säger jag för att det är sant.Å varje gång ja är vi hans grav känns det som om han är där och vakar över mig.

2008-11-17 @ 09:26:31
Av: Thale Marie

Hej!

Jag har köpt en tavla från dig innan och jag beundrar dina verk jätte mycket. Jag köpe tavlan dear emeline från dig och denna tavlan skulle erkligen göra sig på mitt rum. Jag är inne på din blogg och din bilddagbok nästan varje dag=)

2008-11-17 @ 09:34:18
Av: isabella

jag vill :)

va gärna med i min tävling om porträtt ritat också

2008-11-17 @ 12:08:31
In the fifth, my ass goes down: http://metrobloggen.se/isabellatsang
Av: Lisa

För ja bli motiverad av att kolla på din konst ! Det ger mig inspiration hela tiden ! Underbart vackert tjejen !

2008-11-17 @ 13:07:31
Av: Karro

För att jag vill ha den, min vägg är tom :P

2008-11-17 @ 14:03:55
Av: Julia

Den påminner mig om min pojkvän. På något sätt.

För.. han mår inte särskilt bra, men han säger att jag är hans ängel som finns där och lyser upp hans dag. :)

Och så har hans pappa dött också... (Tänker på korset).

Skulle vara mysigt om jag kunde ge honom den i julklapp, eller så. Han skulle nog bli glad då.

Jag skulle bli glad om jag fick den, så jag kunde visa den för honom. :)Du är kanonduktig på att rita ska du veta!

2008-11-17 @ 14:09:57
Av: Lina Andersson

Det första jag tänkte på när jag såg bilden var att den skulle passa super bra till inredningen i mitt rum, om man tänker på färgerna och så.

Sen så blev även jag inspirerad till att måla och rita tack vare dig, och det tackar jag för!

Men nu har jag tyvärr kommit av mig lite grann när det gäller målande.

Jag tror att denna bild skulle kunna vara en sorts "reminder" och inspiration för mig, om den fick sitta på min vägg! :)

2008-11-17 @ 14:51:44
In the fifth, my ass goes down: http://nallo.blogg.se/
Av: Maja

Jag har precis köpt mig en dyyr lägenhet och ska börja inreda, inredning är dyrt å den här skulle passa suuuperbra!! Jag har mkt mörka färger blandat med ljusa och den här med sitt lite onda vs the goda är verkligen en bra sammanfattning av stilen jag försöker få fram, och man får ju oxå en tanke ställare när man ser den om man väljer att vara snäll eller elak, det kan mina besökare behöva. Dessutom skulle den impa på dom rejält mycket;)

2008-11-17 @ 15:53:15
Av: Johanna

För att just nu sitter en stor, tom ram mitt på min vägg, och detta är något som väldigt många stör sig på som kommer hem till mig. "Du måste fixa nått att fylla ramen med, Johanna!" Din affisch skulle passa alldeles utmärkt.

Btw, du är helt otroligt grym tjejen. Jag beundrar dig. Keep up the good work!

2008-11-17 @ 16:09:14
In the fifth, my ass goes down: http://johannarylander.devote.se
Av: yourmajesty @ bilddagboken

allas kommentarer nedanför är grymt bra. Tror inte att jag kommer ha en chans.

Men min orsak till att jag vill ha den affischen är att det på något sätt relaterar till min kristna tro. Att då sorgen inträffar, eller en olycka. Så finns en ängel där och hjälper mig genom den på bästa sätt. Korset symboliserar Jesus som dog för mig! :)

2008-11-17 @ 16:12:39
Av: Matilda

Genom åren har jag förlorat många vänner, kanske ibland mina bästa vänner. Ibland när jag går förbi deras gravar, sätter jag mig ner och tänker på allt vi gjort. Tårar faller ner, och man finner sig själv precis vid graven, gråtandes okontrollerat. Den "senaste" som dog, var kanske inte en väldigt nära vän, men en som alltid funnits där. En gammal klasskamrats mamma, som även jobbade på skolan. Affischen väcker stora minnen. Jag kan sitta och titta på den i flera timmar, bara titta och en tår kanske letar sig ner. Inte nog med det, dina tavlor & affischer är helt gudomliga! Om de skulle betygsättas, skulle de flesta få 5 av 5 stjärnor. Tack.

2008-11-17 @ 16:16:06
In the fifth, my ass goes down: http://gultuggleksak.bilddagboken.se
Av: Martina

Jag tror väl som alla andra att man inte har så mycket chans, men jag gör et försök ;) Både jag och min pojkvän älskar dina tavlor och vi har precis flyttat ihop i en större lägehet där det för tillfället bara hänger en tavla, och den ser lite ensam ut ^^ Jag har även två katter som ja tycker liknar dom på tavlan^^...Har en brun och en röd ragdoll, fast den röda är nästan helt vit fortfarande^^. Så tycker jag som alla andra att du är fantastiskt duktig på att rita och jag tror du kommer bli riktigt stor en dag, och då vill man ju kunna skryta att man har ett av de tidiga verken ;D Oj, vilken lång kommentar det här blev -.-... Jag kan dra en kort slutsats iaf, och det är: Jag vill haaa!!^^

2008-11-17 @ 16:21:00
In the fifth, my ass goes down: http://tusselina.blogg.se/
Av: Tobbe

Jag tycker att katten är söt. Jag har en perfekt spot för den sköjarn!

2008-11-17 @ 16:40:01
Av: adina

hej! :D

jag ÄLSKAR värkligen dina bilder o den här är en av dina bilder som jag tycker specielt mycket om. jag ska snart flytta och skulle behöva något så här fint att sätta upp på den nya veggen. puss, puss. från mig :)

2008-11-17 @ 16:53:06
Av: Mimmi

Jag skulle gärna vinna affischen, av flera anledningar, dels för att den är galet fin (precis som allt du gör) dels för att jag är tokpank och dels för att jag har världens fulaste väggar, så det är helt solklart att den skulle bli sedd och uppmärksammad om den satt på min vägg. Och så skulle hela mitt rum bli väldigt mycket finare.

2008-11-17 @ 16:55:24
In the fifth, my ass goes down: http://pancake.devote.se
Av: Angelica

Den skulle pryda mitt rum väldigt fint, mina väggar är nämligen tomma. Dessutom är den fruktansvärt fin, precis som alla dina andra teckningar och tavlor. Älskar att titta in hit och titta på dem :)

Ha det bra!

2008-11-17 @ 17:27:07
In the fifth, my ass goes down: http://erutcip.devote.se
Av: FrökenFrick

Alltså, jag är kär i bilden, och jag kanske ska flytta hemifrån nästa höst om jag kommer in på den linjen jag vill gå på (musikkonsvervatoriet) , och jag tycker att den där kan pryda min vägg. Du gör otroligt snygga bilder, du är så sjukt duktig.

Och för att jag tänker på min padre som gick bort för snart 6 år sen.

2008-11-17 @ 17:28:17
In the fifth, my ass goes down: http://linneafk.blogg.se/
Av: Jennifer

Efter att ha läst alla andras kommentarer så tycker jag egentligen inte att jag förtjänar den. Men eftersom jag älskar bilden (och alla andra bilder som du gör) så måste jag ändå göra ett försök. Jag skulle helt enkelt vilja ha bilden för att den skulle passa perfekt i mitt rum och den skulle göra mig glad :) Jag älskar bilden p.g.a att den är så enkel med ändå så detaljrik. Den lilla svarta katten är underbar.

2008-11-17 @ 17:43:32
Av: manda renvkatar

för den är otroligt fin. och den skulle passa perfekt till både mig och mitt rum. den är otroligt snyggt gjort och den påminner lite om mig själv och mina kompisar. man känner igensig i hur (i alla fall jag) ser på bilden. och jag som om några år ska flytta hemmifrån skulle den vara utmärkt att ha på väggen :D

2008-11-17 @ 17:46:15
Av: Anna

För att jag totalt avgudar dina kort, och att du sätter färg på våran vardag!

sen har jag ju fkatikst utnämnt dig till veckans bloggare ;)

2008-11-17 @ 19:46:07
In the fifth, my ass goes down: http://akolan90.blogg.se/
Av: Isse

jag gör väl ett tappert försök till att vinna den här underbara tavlan... :) jag tycker att den påminner mig om mig själv, under en tid jag mådde väldigt dåligt. när jag säger väldigt dåligt så menar jag att många av mina tankar kretsade kring just döden. mer än en gång övervägde jag tanken att sluta mitt liv. idag är jag glad att jag inte gjorde det, då jag har ett underbart liv. men tavlan är en "reminder" om hur det skulle kunna varit. jag är ängeln, som nästan trånande tittar ner på den enda kille som brydde sig tillräckligt för att besöka graven. killen symboliserar min nuvarande pojkvän, som under den tiden jag mådde dåligt var en väldigt väldigt god vän, och nog den enda jag hade. så småningom insåg vi att vi älskade varandra, och han är det bästa som kunnat hända mig. tavlan är som en varning, att inte falla tillbaka i gamla depressioner igen, och som en påminnelse ändå att min kille alltid finns där, även om inte jag skulle finnas. och så är den ju självklart väldigt vacker, och skulle pryda min stora vita vägg alldeles underbart. :)

2008-11-17 @ 21:44:42
Av: Ida is my Name

Jag bevakar faktiskt din bilddagbok just för att du gör så fina bilder. När jag såg tävlingschansen tänkte jag: "men det kan ju inte vara så svårt". 32 helt hejdlöst bra kommentarer var före mig och det enda jag har att säga är att min vägg är beige och ful. Hursomhelst, nu har jag i alla fall sagt att dina bilder är underbara och jag förstår inte var du får ideérna ifrån. Önskar att jag vore så begåvad...

Grattis till den som vinner!

Hade så bra

Kram

2008-11-17 @ 22:14:04
In the fifth, my ass goes down: http://saxx.blogg.se/
Av: Jonna nilsson

Hellu,

eftersom du sålde vidare min bild på kärleken och för inte så länge sedan mitt liv utan att fråga om det , och för att ingen vet att det är så mitt liv ser ut på den bilden. Folket vet bara att den är fin och att du har gjort den, men inte att det är ett liv bakom den tavlan , hm det råkar vara mitt liv.. när jag bad dig rita det inte bara för jag tyckte det skulle vara fint att ha en sån tavla.. utan det hade en mening , och den meningen vad stor för mig , men nu kan andra ha den på sin vägg bara för de tycker den är fin..(det var inte meningen)

Jag säger inte att jag tycker att jag borde vinna den , men eftersom du säljer vidare mina idéer så kanske jag borde det ..

ha det bra !

2008-11-18 @ 08:31:52
Av: johanna

hello först och främst jag älskar värkligen dina bilder precis som förmodligen alla andra :D jag har din blogg på mina favoriter så jag snabbt kan ta mig hitt och titta :D. men ja ja. Den på miner mig om en älskad litten unge i mitt liv som dog för inte såläge sedan. och jag önskar att jag kunde visa henne hur mycket jag älskar henne och att jag allllllldrig glömmer henne.Jag skulle vilja titta på tavlan och minnas henne att barasitta och minas och tänka på henne. Den på minner nog många om samma sak. Ja den är hellt underbara. ja ja jag önskar vinnaren ett stort grttis och hoppasdu snart gören till tavla att lysa upp mitt liv med :D tack.

2008-11-18 @ 10:58:16
Av: Nathalie

Heej, Alltså din konst är så underbar även om dom kan vara sorgsna eller glada så är dom så underbara dom utstrålar glädje hos mig, Har tänkt att köpa en del tavler hos dig men har inte haft råd men när jag väl får råd så har du en ny kund ;P

Man kan säga att du är som en förebild för mig, jag skulle vilja måla tavlor och sånt som du gör, försöker att lära mig men det går inte så bra. Det skulle helt enkelt betyda mycket om jag skulle vinna affichen och få lite insperation och hjälp av den <3

2008-11-18 @ 12:04:34
Av: Linda Nordström

Min farfar gick nyss bort, och min farfar var min pappa, min bästa vän. han dog i cancer och valde att inte ha någongrav sten, och han ville även bli utspridd i en skog brevid en sjö. Så han fick ju sin önskan i uppfyllelse, dock inte i en skog för att det är olagligt att sprida aska bara sådär, så han blev utspridd på en kyrkogård någonstans, och på kyrkogårdar så han man ju minneslund. Men det känns inte som att jag kan gå till en jättestor rabatt med vackra blommor och sörja min farfar. jag behöver någon annat, ngt som bara står för honom.

affishen är lite tvärtom från mig och min farfar.

han är ängeln och jag är den dystra på jorden.

Det skulle betyda allt för mig att ha något som denna affish, min egna privta minneslund där jag kan sörja och gå vidare. hur ska jag gå vidare annars om jag inte har någonstans att sörja o visa min smärta? Jag måste gå vidare i livet...

2008-11-18 @ 15:20:16
In the fifth, my ass goes down: http://lindaslustar.blogg.se/
Av: Sabrine

Ååh, den är bara så himla fin. Lika fin som all annan konst du gör! Jag är helt fascinerad av allt du gör. Första gången jag såg din konst var nog på bilddagboken tror jag. Jag beundrar verkligen det du gör. Jag är helt fäst vid din konst helt enkelt... Jättefint verkligen! Så unik, så vackert! Att man kan vara så duktig. Därför skulle jag i alla fall bli glad om jag vann tavlan / affischen helt enkelt. För att den är så vacker!

2008-11-18 @ 20:13:44
In the fifth, my ass goes down: http://krulltottsflickan.blogg.se/
Av: nina

2008-11-19 @ 08:29:51
In the fifth, my ass goes down: http://ninaduvet.bilddagboken.se
Av: En av många andra Johannor

Jag älskar dina tavlor, har beundrat dig och blivit inspirerad av dina verk ett bra tag nu. Skulle bli jätteglad om jag vann, även fast det kanske inte är så stor chans. Denna tavla påminner mig ganska mycket om när min mormor dog också, det kändes som om hon vakade över mig som pojkens mamma gör på bilden. Hon var en väldigt stor del av mitt och min systers liv, och om jag vann skulle jag väldigt gärna rama in den och ge till min syster i julklapp. Jag hoppas att hon skulle tänka på vår mormor precis som jag gör när jag ser på den. Kram

2008-11-19 @ 16:50:41
Av: denice

För det första vill jag säja att dina bilder är otroligt fina. Dom strålar av glädje med också av sorg. Du inspererar mig och jag önskar att jag någon gång kan bli lika bra som du. Tavlan påminner mig om att fortsätta kämpa för dom jag älskar och att livet kan vara svårt. Därför skulle jag bli jätte glad om jag vann tavlan. Om jag inte vinner så säger jag grattis till den lyckliga vinnaren, kram.

2009-06-02 @ 15:44:50
In the fifth, my ass goes down: http://deniceelarsson.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Och du är?
Förgätmigej

E-postadress:

URL:

Now I wanna dance, I wanna win. I want that trophy, so dance good:

Trackback