Bara för att juni är en fin månad.

Juni 2006


Jag, Patrik och Stephan peppade inför nästa månads Arvikafestival genom att dricka lite alkohol på min balkong.Jag hade nyligen blivit singel, så jag, Emem och Patrik var tillsammans nästan varje kväll och hittade på massa skojigheter.Jag, Patrik och Emem, aka MPE, dissade fylla på skolavslutningen och hade finmiddag på Emems bakgård istället.


Jag tatuerade mig på höften.


Och det var så soligt varje dag att jag fick en riktigt bra bränna för första gången i mitt liv!


Juni 2007

I juni 2007 fick jag bära världens finaste prickiga klänning på balen. Kommer aldrig komma i den igen.

Jag tog studenten och var nog den enda som tyckte att vi såg bra ut i mössorna. Jag var också den enda som grät i klassrummet när vår lärare visade en film från våra år på skolan tillsammans och jag var också den enda som grät när vi kramade alla lärarna innan vi sprang ut. Ojojoj, det var en känslofylld dag, minsann.


Annars hade vi mysiga grill- och ölkvällar vid Vänern.


Jag var förkyld i över en månad och hade hostat så mycket att ett revben gick sönder. Bara att vilavilavila, sa farbror doktorn. Precis vad man är sugen på att göra i juni efter studenten.


Jag hade så tråkigt att jag blekte håret. Så hemskt fult. Kan inte fatta att jag egentligen är blond under all färgning.


Färgade håret knallrött. Det enda tråkiga var väl att man var tvungen att färga det så ofta för att det inte skulle bli för ljust och orangeaktigt. Det fick vara sådär i några månader innan jag slängde svart färg i håret istället.


Juni 2008

Juni 2008 var en lugn månad med mycket grillkvällar. Det här är min lillasyster och den är tagen när vi grillade i Grums.


Min dåvarande pojkvän Johan hade bal och tog studenten.På midsommardagen åkte vi till Sardinien, Italien. Det här var vår utsikt från balkongen.Vi åt mest mat och drack en massa rödvin. Och solade. Och badade i havet.


Juni 2009

Anna-Maria var på besök i Oslo och vi badade massor i poolen.


Henrik hade nästan inget hår och alla var som vanligt brunare än mig.Jag, Johan och Erik bestämde oss för att panta. Hade visst druckit en del Tuborg...Och det grillades med väl utvalda grannar i världens bästa trädgård i Oslo.

Kommentarer
Av: Mia

åååh... jag saknar förra sommaren...

men men.. den här får bli bättre (men hur utan alla najsiga grannar?)ska styra upp poolen ordentligt den här veckan iafå malin.. nej, jag förstår inte heller att du är blond under det där.. ser ju inge bra ut alls

Av: Johannis

Dina bilder är alltid så mysiga malin :) Och blogg, såklart.

2010-06-08 @ 19:55:23
Av: Mamma din

Vilka härliga bilder, speciellt dom med Patrik å Emem, måste ju förstora ett studentkort gumman, å håller med Mia, du passar INTE som blond =)

2010-06-09 @ 18:45:54
Av: LillaSoffiaah

Fin blogg!

Besök och kommentera gärna min blogg^^

Puss Från Lilla Mig! =D^^

2010-06-12 @ 12:42:32
In the fifth, my ass goes down: http://lillasoffiaah.blogg.se/
Av: Art By Tina

Söt tatuering. Egen skapelse?

2010-06-28 @ 17:44:31
In the fifth, my ass goes down: http://trueborn.blogg.se/
Av: Emma

Älskar tatueringen, den är så söt :]

2010-07-08 @ 12:02:31
In the fifth, my ass goes down: http://www.oursketchbook.com
Av: Sara

perfekta tatueringen ju

2010-09-13 @ 14:16:03
In the fifth, my ass goes down: http://saaera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Och du är?
Förgätmigej

E-postadress:

URL:

Now I wanna dance, I wanna win. I want that trophy, so dance good:

Trackback